Trenduri noi pentru decorarea unei camere de zi

0
Trenduri decorare camera de zi

Camera de zi este inima fiecărei locuințe, un spațiu important rezervat atât confortului de zi cu zi, cât și adunărilor cu prietenii. Momente speciale ca acestea au inspirat designerii Sony să creeze un televizor care se integrează cu naturalețe în orice cameră de zi. Televizoarele negre și voluminoase fac parte din trecut – iar prezentul este al dispozitivelor moderne minimaliste, care se integrează firesc în orice spațiu.

Privind în ansamblu şi înțelegând că experiența vizionării derivă din întreaga încăpere, și nu este datorată exclusiv dispozitivului, conceptul de design Slice of Living este cel mai bine transpus în noua linie de televizoare Sony BRAVIA 2016. Nu veți dori să ascundeți acest televizor într-un dulap sau în spatele unui panou, el integrându-se perfect, precum o fereastră sau un tablou, fără a încărca interiorul camerei.

„Integrarea unui televizor de mari dimensiuni într-o amenajare poate fi oricând o provocare. Însă designul super subțire ale dispozitivelor din noua serie XD93/XD94 și accentele metalice discrete ale ramei fac ca amplasarea televizorului să vină natural indiferent de designul camerei de zi.

În România, trendurile în designul interior integrează perfect aceste televizoare care, alături de lucrările designerilor români de produs,  își găsesc locul în ambientele calde și contemporane”, spune Mihnea Ghilduș, designer de interior și inițiatorul comunității de designeri Dizainăr.

Televizoarele din seriile XD93/XD94 sunt compuse din două straturi – ecranul de suprafață și Slim Backlight Drive, oferind astfel o calitate excepțională a imaginii. Alăturarea celor două este realizată printr-o bandă discretă pal-aurie, o îmbunătățire de la modelul XD85, unde banda era argintie. Aceste ornamente metalice îi oferă dispozitivului o notă aparte în stilul industrial chic.

Designul curat se observă atât în suprafaţa subțire care nu distrage atenția de la conținutul redat pe ecran, cât şi în soluția de gestionare inteligentă a cablurilor,  care păstrează firele ascunse, iar televizorul arată bine din orice unghi. Datorită spatelui ingenios realizat al televizorului, aceste modele deosebite păstrează o calitate excepțională a imaginii chiar şi montate pe perete.

Noile dispozitive oferă mult mai mult decât orice televizor obișnuit. Designul super subțire ascunde tehnologia video necesară pentru a produce o experiență cinematică 4K HDR. Utilizatorii vor putea observa orice detaliu cât şi o abundență de culori. Cu ajutorul tehnologiei revoluționare Sony, claritatea imaginii, precizia și contrastul sunt duse la un cu totul nou nivel, oferind astfel o experiență remarcabilă de fiecare dată când porniți televizorul.

Reinventând principiile designului, inginerii Sony au avut misiunea de a adăuga un plus de valoare aparatelor electrocasnice şi de a oferi modele impresionante pentru a complimenta orice locuință. Fie că mobilezi o cabană confortabilă în mijlocul pădurii sau un apartament modern din oraș, televizoarele Sony se menține în tendințe, adăugând o notă aparte stilului unic în design interior al fiecăruia.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here