Casa-container adaptabilă nevoilor tale

0

Casa-container poate fi o soluție și în România pentru cei care nu mai pot acoperi costurile ridicate pentru întreținere sau nu se acomodează în spațiile urbane supraaglomerate.

O astfel de construcție ingenioasă și economică poate fi considerată casă de vacanță, iar în exemplul de mai jos observăm că factorul estetic nu este afectat. În acest caz, containerul numit EBS Block (Expandable Building System) poate fi extins și “împachetat” la nevoie, oferind facilitățile unei locuințe normale.

Unul dintre avantajele oferite de EBS Block este reducerea temperaturii din interior cu până la 80% față de cea din exterior în timpul verii, datorită noilor tehnologii de izolație termică, iar mobilierul modern oferă confortul unei vile luxoase.

Casa-container a fost construită pentru a se adapta atât schimbărilor meteorologice cât și diferitelor tipuri de teren, ceea ce oferă un avantaj în plus celor care nu doresc să își schimbe reședința. În plus, sistemul de construcție al EBS block este atât de eficient încât poate fi aplicat și la nivel comercial sau industrial.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: homesthetics.net

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here