Case din paleți de lemn pentru copii

1

Ce adult nu și-a dorit în copilărie o casă unde să-și poată ține jucăriile și unde să se poată juca în voie? Fă o surpriză celor mici și construiește-le o căsuță în curte. CasoTeca îți prezintă câteva idei de case din paleți de lemn pentru copii.

Paleții de lemn sunt ușor de procurat și ieftini. Un palet de lemn costă între 7  și 15 lei, în funcție de gradul de uzură. Poți alege paleți de lemn noi sau folosiți. În cazul celor folosiți trebuie să iei în calcul faptul că necesită curățare, însă noi îți recomandăm să cumperi paleți de lemn noi.

În funcție de tipul de căsuță pe care vrei să-l construiești ai nevoie de cuie, balamale pentru uși, ciocan. Iar dacă vrei și acoperiș pentru casă, atunci poate ai prin curte țigle sau plăci ondulate pe care nu le mai folosești și este timpul să le dai o întrebuințare. Trebuie să mai iei în calcul și faptul că o casă pentru copii trebuie să fie colorată, așa că alege culori vibrante pentru paleții de lemn.

Dacă alegi un model mai complicat și nu te pricepi, atunci poți apela la ajutorul unui meșter.

Citește despre Cinci motive pentru a avea un purificator de aer în locuinţa ta

Paleții din lemn sunt la modă, mai ales când vine vorba de decorul interior. CasoTeca ți-a prezentat anul trecut ce poți realiza în interiorul casei cu ajutorul unor paleți de lemn. De la suporturi pentru pantofi, biciclete, flori, la rafturi pentru cărți, haine, boxe sau televizoare, dar chiar și diverse obiecte artizanale cum ar fi ceasurile de perete sau suporturi pentru poze;  rafturi de vin și pahare;  corpuri de iluminat; măsuțe pentru flori. Iată AICI ideile de decor cu paleți de lemn.

Iar dacă ți-am stârnit curiozitatea, iată mai jos câteva idei de case din paleți de lemn pentru copii pe care le poți pune în aplicare. Cei mici vor avea pentru zilele cu soare un loc nou unde se pot juca, unde pot lăsa frâu imaginației.

case din paleti de lemn
Case din paleți de lemn pentru copii
case din paleti de lemn
Case din paleți de lemn pentru copii

case din paleti3

case din paleti4
Case din paleți de lemn pentru copii
case din paleti5
Loc de joacă pentru copii

case din paleti6

case din paleti7

case din paleti8

case din paleti9

case din paleti10

case din paleti11

case din paleti12

case din paleti13
Poți să construiești chiar și un castel
case din paleti14
Sau pur si simplu un loc unde cei mici pot citi pe timp de vară

 

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here