Caut mobilier nou la reducere, unde găsesc?

0

Tuturor ne place când facem o schimbare în casă, mai ales când cumpărăm o nouă piesă de mobilier. O canapea, o masă pentru sufragerie sau o garderobă nouă pe hol pot împrospăta casa noastră înainte să vină sărbătorile de iarnă.
Avem vești bune: în toamna aceasta magazinele Lem’s au până pe 15 noiembrie reduceri de până la 30%.

Găsim canapele potrivite pentru gusturi, spații și pentru nevoi diverse.

Această canapea de colț cu perne și fotoliul sunt gândite într-un stil modern și elegant. Acestea au o rezistență sporită datorită structurii din lemn masiv de fag. Canapeaua este extensibilă și dispune de un sistem de extensie silențios. Acest set de mobilă, cumpărat cu finisaje din gama de lux ar costa 4380 RON, cu o economie de 487 de lei.

Canapea 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Construite într-un stil urban și rafinat, canapeaua și cele două fotolii Plaza, cu finisaje de lux ar costa 1857 RON față de prețul inițial de 2064 RON, deci cu o economie de 207 lei.

canapea 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobilierul pentru hol are spații de depozitare diferite și pot fi alese în funcție de spațiul de care dispunem.

Holul Domino L218 cm are fronturi și carcasă din stejar weng. Este foarte încăpător fiind dotat cu un pantofar cu 4 compartimente, o placă pentru cuier , o minicomodă și o garderobă cu oglindă. Acest set oferă o reducere de 459 lei și costă 998 RON.

hol 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holul Zeppelin L200 este potrivit pentru a găzdui încălțămintea de sezon a unei familii. Acesta are un pantofan cu 3 uși și un sertar deasupra, o placă de cuier cu poliță și încă o poliță separat. Desigur, nu lipsește nici garderoba cu oglindă. Totul costă 1339 RON, oferind o reducere de 335 lei.

hol 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La mesele și scaunele pentru sufragerie se oferă reduceri pentru pachetele de mobilă cumpărate.

De exemplu acest pachet cu o masă Miracco și 4 scaune Ergo oferă o reducere de 476 lei la cumpărarea întregului pachet. Toate componentele pot fi cumpărate la prețul de 1546 RON. Masa are suprafața din stejat wenge și este extensibilă, iar scaunele Ergo au tapițeria din piele ecologică și picioarele din lemn cu finisaje wenege.

pa4-hi_masa miracco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masa Shape cumpărată la pachet cu 4 scaune Shape dau un preț de 2294 RON. Față de produsele cumpărate separat, pachetul oferă o reducere de 696 lei! Masa Shape este foarte elegantă având blatul din sticlă securizată și picioarele metalice, iar scaunele sunt din piele ecologică și au picioarele cu finisajul din crom.

shape_4shape-hi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe despre reducerile Lem’s pe http://www.lemet.ro/produse/oferte-speciale.html

 

 PUB: Un super televizor Panasonic este acum redus cu 1000 lei la eMag. Vezi aici ce model

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here