Cum poți comanda de pe telefon materialele atunci când îți renovezi casa

0

Câți dintre noi nu au trecut prin coșmarul mersului prin magazinele de materiale de construcții să caute diferite produse atunci când își construiau ori reparau casa? Magazinele online nu le puateau înlocui atât de simplu pe cele clasice, neoferind consiliere clienților. eMenatwork.ro a investit într-un magazin online unde găsești aproape tot de ce ai nevoie pentru o casă nouă sau reparațiile celei vechi, primind în același timp și ajutor de la specialiștii în construcții.

Dacă în ceea ce privește magazinele online obișnuite treburile sunt simple: intri, vezi oferta și faci comanda, cu produsele destinate construcțiilor lucrurile la fel de ușoare, doar că înainte de a face comanda ai nevoie de sfaturile unui specialist care să îți facă oferta potrivită. Nevoile și dorințele clienților sunt extrem de diferite, de aceea nu orice produs poate să fie comandat fără a avea părerea unui specialist. Consilierii eMenatwork.ro, cu o bogată experiență tehnică în domeniul construcțiilor, după analiza datelor despre necesitățile clienților, concep oferte personalizate care să se plieze pe nevoile reale ale beneficiarilor. În cazuri foarte complexe, dincolo de cosilierea prin telefon, o echipă de specialiști se poate deplasa la locul construcției. Și, pentru a vă mișca și mai repede, puteți efectua toate aceste acțiuni de pe telefon sau de pe tabletă, iar dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar puteți suna pentru a intra în legătură cu un specialist tehnic.

eMenatwork.ro dispune și de linii de producție  în domeniul materialelor de construcții, ceea ce face mai facilă gestionarea materialelor de pe acestă piață care sunt vândute prin magazinul online.

sufragerie 1- Infinite 832 Plank-khc

Desigur, după ce sunt ridicați pereții unei case noi, lucrurile sunt încă departe de a fi terminate, ceea ce înseamnă iar o investiție mare de timp. De aceea, pe lângă materiale de construcții și finisaje, pe platforma online se găsesc  și produsele de care ai nevoie pentru a face casa „locuibilă”: pardoseli, tapet, gresie și faianță, materiale electrice și corpuri de iluminat. Nici sistemele de ventilare și climatizare nu lipsesc, iar pe lângă acestea găsești și articole de care este nevoie pentru curte și grădină.

mai multe detalii puteți găsi pe www.emenatwork.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here