Căzile potrivite pentru un ritual excelent de relaxare

0
Young woman reading book while lying in the bath with foam and candles

Vrei să transformi banala experiență de a face baie într-un adevărat ritual de relaxare? Nimic nu se compară cu deconectarea profundă pe care o simți când vii de la muncă, aprinzi câteva lumânări parfumate, lași pornită muzica liniștitoare în surdină și îți scufunzi corpul într-o cadă plină cu apă caldă. Potrivit specialiștilor, apa caldă are un efect benefic pentru organism, contribuind la o circulație mai bună a sângelui, la un metabolism mai sănătos și la ameliorarea durerilor articulare, musculare, osoase. 

Cu alte cuvinte, baia la final de zi nu este un moft, ci o metodă de a te menține sănătos atât fizic, cât și psihic. Înconjurat de săruri de baie, aromele plăcute ale uleiurilor esențiale și un pahar de vin, poți uita de toate grijile acumulate în timpul zilei. Oferta de cada Proweststone realizată de producători consacrați ca Sanindusa, Kolpa San, Aquaform reprezintă o opțiune avantajoasa atât ca preț, cât și ca durabilitate, produsele fiind fabricate din materiale de înaltă calitate.

Stiluri de căzi potrivite pentru baia ta

Principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când ai de gând să cumperi o cadă constă în design și dimensiune, amândouă fiind în concordanță cu stilul și spațiul disponibil din baie. Din fericire, Proweststone pune la dispoziția celor interesați căzi într-o varietate de modele și dimensiuni, astfel încât să fii sigur că ai șansa să găsești exact ce îți trebuie. Iată câteva stiluri de căzi pentru care poți opta:

  • căzile concepute pentru colț, sunt o variantă eficientă mai ales pentru băile de mici dimensiuni, unde se dorește utilizarea la maximum a spațiului disponibil. Au design-uri asimetrice, iar formele din interior sunt rotunjite, astfel încât să asigure confort în timpul folosirii. Concepute din materiale de calitate, produsele Proweststone sunt rezistente, ușor de curățat și de întreținut,
  • căzile încastrate, care nu au nicio față finisată, pentru că se montează într-un cadru cu patru pereți. Aspectul este, cu siguranță, unul plăcut, fiind adecvate pentru orice stil al băii, mai ales dacă simți că vrei să ieși în evidență,
  • căzi în podea, o altă opțiune care îți va scoate baia din anonimat. Acestea se fixează într-o structură suport, care are un aspect de podium, realizat din diverse materiale rezistente, cum ar fi lemnul, piatra naturală sau chiar betonul,
  • căzile freestanding, independente, care nu sunt prinse de niciun perete. Piciorușele pe care sunt montate sunt foarte dure, astfel încât să susțină perfect greutatea. Acestea sunt potrivite în cadrul băilor vintage și spațioase, pentru că ocupă mai mult spațiu decât cele menționate anterior,
  • căzile adânci, echipate deseori cu o bază solidă, pentru că multe dintre acestea au capacități generoase de apă, care variază între 200 și 350 litri. Pot fi atât ovale, cât și dreptunghiulare, reprezentând o soluție modernă și estetică pentru orice tip de baie.

Căzile fabricate din acrilic: beneficii

În oferta Proweststone vei descoperi o mulțime de opțiuni din acrilic la prețuri de nerefuzat. Pereții căzii sunt întotdeauna groși, asigurând utilizatorului un produs de înaltă calitate, care dă dovadă de un nivel ridicat de rezistență atât la crăpături, cât și la pete. Un alt punct pro al achiziției acestui produs este reprezentat de faptul că reușește să mențină temperatura caldă a apei mai mult timp decât alte materiale, utilizatorul bucurându-se astfel de o experiență mult mai plăcută a băilor lungi. Profită de reducerile afișate pe site și bucură-te de un produs de o calitate superioară la un preț de chilipir. 

Căzile cu pernă integrată: confort și răsfăț

Bucură-te de momente de răsfăț în cadrul băii, multumită căzii cu pernă integrată, care îți asigură atât un nivel ridicat de confort, cât și o postură corectă a spatelui. Poți citi o carte, poți savura un pahar de vin roșu sau de ciocolată caldă, în timp ce te bucuri de o experiență a băii de neegalat.

Cine nu și-ar dori să aibă parte de un adevărat ritual de relaxare chiar la el acasă? Îndeplinește-ți și tu acest vis, consultă-te cu oferta prezentă pe site și descoperă care sunt modelele de căzi care s-ar potrivi cel mai bine cu baia ta, care sunt dimensiunile necesare, dar și ce stil îți atrage cel mai mult atenția. Spune adio stilului banal și alege o cadă modernă! 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here