Ce ingrediente te scapă de murdăria de pe aragaz, trucul care îți schimbă viața

1

Dacă și tu te confrunzi cu pete dificile și acumulări de grăsime pe aragaz, nu știi ce să faci ca aparatul să fie ca nou? Iată că există o soluție foarte ușoară, trebuie doar să amesteci câteva ingrediente pe care le găsești în casă. Află cum să elimini murdăria de pe aragaz.

Ce soluție incredibilă te ajută să elimini murdăria de pe aragaz

Orice persoană responsabilă știe cât de important este ca aragazul să fie curat. Acest aparat ne ajută să preparăm diverse mâncăruri și de aceea nu este indicat ca el să fie plin de bacterii.

Astfel, murdăria de pe aragaz trebuie îndepărtată imediat. Cum cureți eficient aragazul? Ei bine, află că nu ai nevoie de nicio soluție chimică și scumpă, ci doar un amestec simplu din două ingrediente.

Descoperă și: Funcții secrete ale cuptorului cu microunde. Tu știai că poate să facă asta?

Ingredientele din bucătărie care îți curață aragazul

Cu un amestec simplu și ieftin, făcut chiar la tine în casă din doar două ingrediente, aragazul din bucătărie își va recăpăta strălucirea de altădată. Nu ai nevoie de cine știe ce produse scumpe și dăunătoare, ci doar de doar două ingrediente pe care, cu siguranță, le ai deja în casă.

Este vorba despre lămâie și bicarbonat de sodiu. Amestecă sucul de lămâie cu praful alb, iar amestecul obținut își va face treaba de fiecare dată. Tot ce trebuie să faci este să înmoi un burete moale în soluția respectivă și să ștergi aparatul. Vei vedea cum aragazul își va recăpăta strălucirea de la început.

Alte ingrediente care te pot ajuta să-ți cureți aragazul

Toate aceste ingrediente, enumerate mai jos, sunt capabile să elimine grăsimea de pe aparatul tău electrocasnic. Prin urmare, nu ezita să le folosești, ori de câte ori este necesar.

  • Amoniac
  • Peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu
  • Apă clocotită
  • Sare și bicarbonat de sodiu
  • Ulei vegetal sau de măsline
  • Apă și săpun
  • Oțet alb

Sursa: ego.ro 

un comentariu

  1. […] Dacă și tu te confrunzi cu pete dificile și acumulări de grăsime pe aragaz, nu știi ce să faci ca aparatul să fie ca nou? Iată că există o soluție foarte ușoară, trebuie doar să amesteci câteva ingrediente pe care le găsești în casă. Află… Cititi mai multe aici: Ce ingrediente te scapă de murdăria de pe aragaz, trucul care îți schimbă viața […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here