Ce saltele folosesc românii şi cât dorm

0

Cei mai multi dintre români, 40%, dorm cam şase-şapte ore pe noapte şi nu consideră că este suficient pentru a fi odihniţi. Doar 29% dintre români reuşesc să doarmă opt ore, care este durata ideală de somn, arată un studiu comandat de compania Napsie, care vinde saltele. CasoTeca îţi spune ce saltele folosesc românii şi cât dorm.

CITEŞTE ŞI Cum alegem salteaua potrivită 

Pentru a recupera orele nedormite în timpul săptămânii, 73% dintre cei intervievaţi încearcă să se odihnească mai mult la sfârşit de săptămână. În plus, aproape jumătate dintre români, 49%, au paturi cu saltea detaşabilă, 28% dorm pe canapea şi 21% preferă paturile cu saltea încorporată.

De asemenea, 54% dintre respondenţi dorm pe saltea cu arcuri metalice, 16% pe saltea din burete, 9% pe saltele din spumă poliuretanică, 5% pe saltele fabricate din spumă cu memorie şi alţi 5% dorm pe saltele cu latex, cele din urmă fiind ideale pentru un somn odihnitor.

Studiul comandat de Napsie a fost efectuat pe un eşantion de 1.414 persoane din România cu vârstele între 19 şi 60 ani. Dintre acestea, 69% au fost femei şi 31% bărbaţi, cu educaţie peste medie şi, în principal, cu venituri lunare de sub 4.000 lei.

Ce saltele folosesc românii şi cât dorm
Ce saltele folosesc românii şi cât dorm

Napsie este un brand de saltele care s-a lansat recent în România. Produsul este realizat în colaborare cu un institut de top specializat în somnologie, iar tehnologia patentată folosita este Octaspring – arcurile sunt realizate din spumă, sunt adaptabile tridimensional, cu structura deschisă în formă de fagure şi nu permit transferul de mişcare de la un partener la altul. Este disponibil un singur model Napsie bine gândit, astfel încât să se potrivească oricui.

CITEŞTE ŞI Metode simple pentru curăţat salteaua 

Salteaua poate fi comandată doar online, pe site-ul www.napsie.ro, cu livrare gratuită oriunde în România şi garanţie de 10 ani. Napsie poate fi testata 100+1 nopţi de către clienţi cu posibilitatea de returnare fără explicaţii suplimentare.

Preţurile variază în funcţie de dimensiunea saltelei. Spre exemplu, cea mai mică saltea, cu dimensiunile de 80 x 200 cm, costă 1.099 lei, iar cea mai mare, cu dimensiunile de 180 x 200 cm, costă 2.199 lei.

Ce saltele folosesc românii şi cât dorm
Ce saltele folosesc românii şi cât dorm

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here