Ce spune lenjeria de pat despre tine

1

Recunoaştem sau nu, ne place să stăm în pat. Uneori suntem surprinse cu un mic dejun la pat, alteori ne place să citim o parte între pernele moi, mai ales când afară e toamnă şi ploaia bate în geam. Culoarea şi modelul lenjeriei de pat joacă un rol important atunci când o cumpărăm. Ne plac anumite culori, anumite texturi şi modele. Iată ce spune lenjeria de pat despre tine.

Lenjerie de pat cu model floral

Eşti copilăroasă până la măduva oaselor, îţi place culoarea roz, ai fost populară în liceu şi ai mereu la îndemână un ruj şi o carte bună. Vei găsi modele care să te inspire în noua colecţie de la Zara Home. 

lenjerie de pat

Lenjerie de pat neagră

Poate părea ciudat pentru unii, dar sunt persoane care aleg negrul pentru aşternut. Dacă te numeri şi tu printre ele, atunci eşti practică, dar îţi place să mănânci în pat. Alegerea negrului arată că nu îţi faci griji dacă verşi ceva şi marchezi la capitolul design: negrul este super chic fără a încerca.

lenjerie de pat2

Lenjerie cu imprimeuri

Orice spirit liber are nevoie de lenjerii cu model neobişnuit atunci când se întoarce acasă după o zi de explorare. Când nu eşti în pat, prietenii şi familia ştiu că eşti la cursurile de yoga, în excursii în întreaga lume sau orice îţi trece ţie prin cap în ziua respectivă.

lenjerie de pat3

 Lenjerie albă

Eşti dependentă de muncă, iar mintea ta este se învârte în timp ce încerci să închizi măcar un ochi. Toţi cei din jurul tău îţi cer ajutorul şi au nevoie de tine. Chiar dacă ai întotdeauna telefonul cu tine în pat, vrei ca dormitorul să fie cât mai simplu şi relaxant posibil; cu cât mai puţini stimuli, cu atât mai bine.

lenjerie de pat4

Lenjerie în culori aprinse

Dacă îţi plac lenjeriile de pat în culori aprinse, atunci emani energie pozitivă şi eşti definiţia unei persoane extrovertite. Toată lumea ştie cine eşti, iar agenda ta cu întâlniri este întodeauna plină, nu stai locului deloc! Există un singur dezavantaj: cu atâtea ieşiri şi cu o personalitate de petrecăreaţă, nu prea apuci să dormi!

lenjerie de pat5

Lenjerie de pat cu model în dungi

Ei bine, dacă ai ales o astfel de lenjerie, înseamnă că adori stilul clasic, îţi plac perlele şi lucrurile cu personalitate. Îţi prepari un ceai înainte de culcare şi te retragi în domitor, într-un spaţiu la fel de sofisticat ca şi tine. Categoric, lenjeria în dungi este o alegere rezonabilă.

lenjerie de pat6

Sursa foto: House Beautiful

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here