Noua colecţie de la Zara Home. Ce ne-a plăcut

2

Noua colecţie de la Zara Home este plină de tonuri calde şi texturi uimitoare. Noua colecţie pune accentul pe romantism, prin modele florale elegante şi tonuri pastelate. Practic, o călătorie în secolul trecut. Echipa CasoTeca îţi prezintă noua colecţie Zara Home. Ce ne-a plăcut. 

Acum că vine toamna, poţi profita de moment şi să faci câteva schimbări în casă, fie ca e vorba de o nouă lenjerie de pat, fie ca e vorba de un nou serviciu pentru masă. Iar cei mici vor fi încântaţi dacă vor găsi noi obiecte în cameră, chiar înainte de a merge la şcoală. Găseşti la acest LINK noua colecţie de la Zara Home.

Să începem cu cei mici. O lenjerie de pat este o schimbare pozitivă pentru camera copilului. Nouă ne-a plăcut această lenjerie, iar un set cu cearşaf, husă pilotă şi faţă pentru pernă costă 160 de lei, în funcţie de dimensiunile pe care le alegi.

zarakids

Ne-au plăcut şi aceste prosoape din bumbac 100%. Preţul pentru un prospop de mâini este de 35 de lei, iar pentru un prosop de baie, preţul este de 89 de lei.

zarakids2

Iar dacă prima zi de şcoală sau revenirea la programul cu trezire de dimineaţă pentru cei mici e un coşmar, aceste farfurii le va menţine interesul treaz şi puteţi să dezvoltaţi o poveste în jurul farfuriei, al cărei personaj principal este prinţul. Sau prinţesa.

zarakids3

zarakids4

Ne-au plăcut şi lenjeriile de pat pentru adulţi. Tonurile calde şi imprimeurile aduc în dormitor un aer vintage, romantic. În funcţie de dimensiunile pe care le alegi, preţurile variază între 259 şi 349 de lei pentru husă pilotă, între 119 şi 149 pentru cearşaf şi între 65 şi 149 lei pentru feţele de pernă.

zarahome1

zarahome2

zarahome3

Din aceeaşi poveşte fac parte şi noile boluri şi farfurii, cu preţuri ce pornesc de la 29 de lei. Atenţia ne-a mai fost atrasă şi de această faţă de masă, potrivită pentru un prânz târziu într-o zi de duminică de toamnă. Preţul porneşte de la 89 de lei.

boluri

masa

masa2

Iar pentru a completa decorul cu obiecte din aceeaşi categorie, se pot folosi aceste noi rame, cu preţuri ce pornesc de la 89 de lei.

rame

 Sursa foto: www.zarahome.com

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here