Cel mai ușor truc de a toca julien sau fideluță o ceapă

1

Un bărbat a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit cum se taie ceapa, de fapt. Filmarea a ajuns pe TikTok și a devenit virală, scrie a1.ro 

Un clip video publicat pe TikTok a adunat milioane de vizualizări și s-a transformat într-o adevărată senzație a momentului. În imagini, un bărbat explică cum se taie ceapa, de fapt. Ceea ce i-a intrigat pe mulți a fost modul inedit de-a toca leguma, descoperit de bărbat.

Cum se taie ceapa, de fapt. Descoperirea unui bărbat a devenit virală pe TikTok

Ceapa este una dintre legumele ce nu lipsesc din bucătăria celor care obișnuiesc să gătească frecvent. Deși conferă un plus de savoare diferitelor mâncăruri, ceapa are și un aspect mai puțin plăcut: mirosul neplăcut, ce cauzează apariția lacrimilor.

Totuși, atunci când trebuie să gătești o anumită rețetă, trebuie să treci peste acest detaliu și să toci sau să tai ceapa.

Pentru a realiza această sarcină cât mai rapid și eficient, cei pasionați de gătit aleg cuțite speciale, aparate de tocat sau de feliat sau apelează la diferite trucuri.

Totuși, un bărbat a reușit să surprindă din plin și chiar să facă senzație atunci când a descoperit un mod neașteptat de a tăia ceapa.

@casa_tips This is how you should cut shallot. #protips #kitchenhacks #chef ♬ son original – Casa Tips

Omul a fost atât de încântat de descoperirea lui încât a filmat totul și a publicat filmarea pe TikTok. În scurt timp, oameni din întreaga lume au urmărit materialul video și au reacționat imediat. În prezent, filmarea are mai bine de opt milioane de vizualizări și numeroase mesaje și reacții.

În imagini se poate vedea cum omul se folosește de o furculiță și de un curățător de legume, folosit de obicei la cartofi sau rădăcinoase.

Cu o viteză impresionantă, omul arată cum se taie ceapa din câteva mișcări și obține chiar felii incredibil de fine, ce i-ar face pe mulți să creadă că leguma a fost tăiată de un bucătar experimentat.

Vezi și: Rețetă pentru acasă: Prăjitură cu foi de cacao și cremă de vanilie

Modul inedit de curățare descoperit de bărbat a fost dezvăluit pe pagina de TikTok @casa_tips, acolo unde acesta oferă numeroase trucuri utile în casă și bucătărie.

„Am trăit în minciună până acum”, „Sunt 29 de ani de când sunt pe acest pământ și mă întreb de ce nu mi-a trecut niciodată prin minte așa ceva”, „E un adevărat geniu!”, iată doar o parte din reacțiile avute de internauții care s-au mirat de cum se taie ceapa, arată cei de la mirror.co.uk.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here