Cele mai bune idei de decor pentru biroul de acasă

1

Un birou la domiciliu bine dotat este foarte important. Indiferent dacă este locul în care îți petreci timpul de la ora 9 până la ora 5 sau în care citești e-mailuri seara, acesta ar trebui să fie conceput într-un mod care să-ți facă să vrei să fii acolo. Dacă nu, fie vei suferi în timp ce muncești, fie pur și simplu vei evita activitatea.

 

Alegeți un birou care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

„Nevoile tuturor sunt atât de diferite”, spune Anna Bond, cofondator și director creativ al Rifle Paper Co. „Unul dintre lucrurile mele preferate la un birou la domiciliu este cât de mult te poți distra cu el – există atât de multe opțiuni.” Optează pentru o masă mare, care îți oferă suficient spațiu pentru a lucra la computer, pentru a revizui produse și mostre.

Fă zidurile să îți reprezinte personalitatea

„Văd munca ca pe un proces creativ, indiferent de ceea ce faci. Este atât de ușor să te împotmolești și să simți că nu miști un deget, așa că atunci când privești în sus, ar trebui să vezi lucruri care te revigorează.” spune Anne Sage, bloggerul și autorul Sage Living. Alege culori deschise pentru a te bine dispune, nuanțe de alb, crem și bej. Decorează pereții cu obiectele tale de artă preferate pentru o pată de culoare.

Alege scaunul potrivit

„Un scaun de birou este ca o saltea: este una dintre acele piese în care o bună proiectare va avea un beneficiu major pentru confortul dvs.”, spune Sage. Scaunele de birou sunt cele mai importante din biroul dvs., alegeți scaune confortabile, dar care în același timp să se potrivească cu restul decorului. Dacă optați pentru o masă de culoare alba, scaunul poate fi negru, pentru un joc minimalist de culori care niciodată nu dă greș. O altă variant ar fi o ambianță între note de gri sau chiar doar piese de un alb imaculat.

Adu natura înauntru

Orice element al naturii din spațiul tău va îmbunătăți experiența de a fi acolo. Aduceți natura înăuntru și lăsați-o să vă inspire. Adunați plantele preferate de interior și aranjați-vă spațiul cu aceste minuni care stimulează starea de spirit și reduc stresul.

Rafturile nu sunt doar pentru cărți

Pe lângă cărțile dvs. preferate puteți pune piese de artă care vă plac precum obiecte vintage achiziționate din piața de vechituri, mici tablouri cu familia dvs., plante de mici dimensiuni, lumănari parfumate, inclusiv CD-urile cu muzica preferată.

Sfat: Dacă aveți puțin spațiu, un birou montat pe perete este una dintre cele mai bune soluții.

sursa foto: pixabay.com

Cum folosim țesăturile în designul de interior

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here