Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă

0

Auzind cuvintele „tratament Feng Shui pentru casă” pot declanşa reacţii diferite la persoane diferite. Cu toţii am auzit de un milion de ori despre cât de feng shui sunt raţele mandarin, a dragonilor sau clopoţeilor de vânt. Cu toate acestea, trebuie să ştii că sunt o multitudine de obiecte pe care le poţi folosi într-o cură Feng Shui. CasoTeca îţi prezintă cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă.

Există trei categorii de tratamente Feng Shui:

  1. Un simbol care a fost folosit de mii şi mii de ani în Feng Shui, precum broasca, Buddha Vesel sau perechea Dragon şi Pasărea Phoenix

  2. Un simbol care este utilizat în aplicaţiile moderne ale Feng Shui în mare parte datorită faptului că este o exprimare a unui dintre cele cinci elemente Feng Shui. Un rând de vase de metal, spre exemplu, vor aduce o prezenţă puternică a elementului Metal, un şemineu va aduce energia Focului, şi aşa mai departe.

  3. Un simbol care este specific doar ţie, ceea ce înseamnă că trebuie să ai o conexiune puternică cu acesta, deoarece vorbim aici de energii pozitive. O fotografie veselă din luna de miere poate fii un puternic tratament Feng Shui deoarece emană energia iubirii şi a fericirii.

Aşa că, iată cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă! Alege-l pe cel care ţi se potriveşte!

Cel mai iubit tratament Feng Shui pentru casă sunt plantele vibrante şi luxuriante. Cei mai mulţi dintre noi am avut plante în casă la un moment dat. Dacă ai renunţat la ele, le poţi introduce din nou în piesaj. Acestea aduc energia vitală a creşterii şi a vindecării, cele mai frumoase energii de care avem nevoie de la natură! Tot cu ajutorul plantelor aduci în casă elementul Feng Shui Lemn.

Calitatea aerului din casă este extrem de important pentru sănătatea şi bunăstarea ta. Iar acest efect îl au uleiurile esenţiale. Difuzoarele de arome sunt uşor de folosit şi umplu casa de arome vindecătoare.

Calmul şi energia adusă de figurile lui Buddha pot ajunge şi în casa ta în multe moduri. Poţi alege o sculptură, un tablou sau chiar o faţă de pernă. Acesta este un tratament subtil pentru orice casă!

buddha

Cristalele sunt un alt fel de leac Feng Shui, acestea aducând energia vindecătaore a elementului Pământ. Poţi alege dintr-o varietate de culori pentru a se potrivi casei tale.

Câinii Fu sunt un elemen clasic de protecţie, dar care s-ar putea să nu arate bine în orice casă. Cu toate acestea, există atât de multe modele a câinilor Fu încât cu siguanţă vei găsi o pereche care să se potrivească interiorului casei. Iată cât de frumoase şi elegante sunt aceste statuete.

cainii fu

Cu toţii am văzut acvariile frumoase din restaurantele asiatice. În Feng Shui, acvariile sunt un remediu puternic, care atrag energiile pentru bogăţie şi abundenţă. Trebuie să ţii cont însă că există anumite criterii şi cerinte pentru ca un acvariu să fie Feng Shui.

Bambusul norocos este un tratament Feng Shui care are o semnificaţie specifică, asociată cu cele cinci elemente Feng Shui.

Iubim lumânările, aşa că este uşor să le folosim pentru un tratament Feng Shui. Asigură-te că lumânările pe care le foloseşti nu conţin toxine, altfel nu vei obţine energii pozitive.

lumanari

Broasca cu cap de dragon este un remediu Feng Shui clasic pentru a atrage bogăţie şi noroc, însă nu multora le place această sculptură. Chiar şi-aşa, ele vin în diferite mărimi, culori şi materiale, aşa că nu ai nevoie de o ţestoasă imensă.

Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă
Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă

Buddha vesel este un remediu Feng Shui atât de popular, şi asta pentru că este aducător de noroc, bani, fericire şi succes.

Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă

S-ar putea să nu-ţi placă raţele mandarin, dar ele sunt un foarte popular tratament Feng Shui pentru casă, în special pentru dragoste şi căsătorie. Poţi folosi o faţă de pernă sau chiar un tablou.

Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă
Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here