K20.000 BlackBoard Edition, un frigider cu front de tablă neagră de la Miele

0

K20.000 BlackBoard Edition este un frigider produs de Miele cu front de tablă neagră, care poate fi folosit pentru notat, sau desenat, cu creta, lansat astăzi și în România.

“Designul noului frigider dă o notă veselă și oferă prospețime bucătăriei. Clienții își pot nota lista de cumpărături, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenând pe frigider. Este, practic, un produs pentru întreaga familie”, a spus Loredana Butnaru, director Miele România.

Ce funcții cheie are noul frigider Miele

 

Frigiderul K20.000 Black Board Edition -2 (Medium)Blackboard Edition face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin designul și caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, care combină funcționalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide și închide ușa frigiderului ori de câte ori dorește.

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spațiu și confort. Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt. Produsele au și iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina să se aprindă treptat la deschiderea ușii. Mai mult decât atât, noua generație oferă un sistem de iluminat și în congelator.

O altă caracteristică introdusă pentru prima dată este sertarul suplimentar “CompactCase” în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe lângă acestea, frigiderele dispun și de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absență de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcționare, și Timerul QuickCool care atrage atenția și previne înghețarea băuturilor și plesnirea sticlelor.

“Tendința pieței este de a construi spații de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spațiu compact ideal”, a spus Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere păstrează aceleași calități caracteristice brandului Miele, având o durată de viață de minim 20 de ani.

Fondatorii Miele: România este în continuare foarte atractivă pentru investitori

 

Fondatorii și proprietarii companiei Miele, Dr. Reinhard Zinkann și Dr. Markus Miele, au fost prezenți la lansarea acestui frigider în România, una dintre puținele țări în care producătorul german de electrocasnice este prezent atât cu divizia de vânzare și distribuție, Miele Appliances, cât și cu o fabrică de componente, Miele Tehnica de la Brașov.

Dr. Markus Miele, Loredana Butnaru-Miele Romania, Dr. Reinhard Zinkann (Medium)

„Pentru Miele, România este una dintre țările cu cel mai rapid ritm de creștere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% și trendul se menține și anul acesta. România este în continuare atractivă pentru investitori, iar Miele analizează extinderea pe această piață, pe fondul unei evoluții pozitive înregistrate în ultimii ani”, declară Dr. Markus Miele.

Potrivit estimărilor companiei germane, în următorii trei ani, piața de electrocasnice va continua să înregistreze creșteri de minimum 10% pe an.

„Piața de electrocasnice din România se maturizează de la an la an, iar față de 2007, când am deschis operațiunile cu Miele Appliances, observăm o atenție și mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium și tehnologie de ultimă generație. Ne-am setat ca scop principal să avem, pe lângă cele mai fiabile produse, și cele mai avansate tehnologii în materie de electrocasnice premium înaintea tuturor”, a spus Dr. Reinhard Zinkann.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here