Cele mai ciudate 5 corpuri de iluminat

0

Lampele 3d sunt un nou concept în materie de iluminat, care vor crea o cameră plină de mister și forme ciudate. Acestea nu sunt foarte greu de manufacturat, spre exemplu puteți folosi fructe rigide și tratate pe care mai apoi să le ciopliți, dar nu numai.Iată ce idei inspiraționale a pregătit CasoTeca:

1. Designer-ul Vainius a folosit pentru crearea unui corp de iluminat 3d o nucă de cocos, dopuri și piele. A iesit o piesă de artă care domină camera și îi dă un aer deosebit și spectaculos. Inspirația a venit din creațiile artistului polonez Przmek Calabarte, care au un aer exotic, african.

lampa 3d din nuca de cocos

lampa 3d din nuca de cocos (4)

lampa 3d din nuca de cocos (3)

lampa 3d din nuca de cocos (2)

lampa 3d exotica

lampa 3d exotica (2)

2. Designer-ii de la Hilden Diaz s-au inspirat din natură pentru creația lor. Lampa 3d care transformă camera într-o pădure. Pare puțin înfricoșător la prima vedere dar dacă ești un iubitor al naturii, cu siguranță ți se va părea o idee grozavă.

lampa 3d padure (2)

lampa 3d padure

lampa 3d padure (3)

3. O altă idee elegantă, cu un aer parisian, la fel ca designer-ii săi Linlin and Pierre-Yves Jacques, lampa 3d care umple camera de o broderie dantelată. Aceasta poate fi cumpărată în două modele, o lampă de birou care învăluie tavanul camerei, sau o lampă de agățat care învăluie doar pereții.

lampa 3d dantela

lampa 3d dantela (3)

lampa 3d dantela (5)

lampa 3d dantela (4)

lampa 3d dantela (2)

4. V-a promis cineva vreodată luna de pe cer? Ei uite acum v-o poate oferi. Cum? Printr-o simplă lampă LED care poate fi confundată cu luna de pe cer. Evident creată de niște japonezi, inspirați din fenomenul  (” Supermoon Phenomenon”) în care luna se apropie foarte mult de pământ încât îi puteți vedea detaliile. Această lampă este o replică a lunii care oferă o lumină difuză, romantică.

lampa led luna (2)

lampa led luna (3)

lampa led luna (4)

lampa led luna

5. Cea mai ușor de creat lampă, este cea de la ”Tall&Tiny”. Aceasta folosește efectiv stickere plus un bec atașat. Este extrem de chic, folosește foarte puțin material și este excelentă pentru spațiile reduse. De asemenea vine în 2 variante, de lampă înaltă sau lampă de birou.

lampa sticker inalta

lampa sticker joasa

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here