Casele Maia, case pe pământ cu arhitectură românească autentică

1
Casa Maia

Ansamblurile rezidenţiale Good Residence din nordul Bucureştiului mai precis zona Corbeanca-Baloteşti, au fost preferate anul acesta de clienţii care au căutat o casă pe pământ în această zonă din apropiere de București.

Anul acesta până în prezent, ansamblul Good Residence din zona Corbeanca-Baloteşti a vândut peste 80 de case într-unul din cele 2 complexuri. Cele mai accesibile modele de locuințe costă 74.900 de euro cum ar fi de exemplu modelul Orion, în timp ce prețul maxim urcă până la 149.900 euro, în cazul conacului Myra. În urma vânzărilor din ansambluri Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence a anunțat că au mai rămas disponibile câteva unităţi din modelele Maia și Orion.

Casele Maia- disponibile în prezent la Good Residence

Oamenii au fost interesati în mod deosebit de modelul casei Maia deoarece este o casă pe pământ (fără etaj) cu arhitectură românească autentică şi are un raport calitate-preţ corect.

Resedinta Maia
Resedinta Maia

“Am construit un cartier întreg doar de case Maia, în Good Residence. Încă de la început, oamenii s-au arătat foarte interesaţi de aceste locuinţe şi le-au ales cu precădere. Fără îndoială că modelele Maia sunt cele mai atractive pentru ei, deoarece au un raport calitate-preţ fără egal şi sunt case pe pământ (fără etaj), cele care se caută cel mai mult acum. Toate unităţile pe care le construim în Good Residence se predau la cheie şi au arhitectură românească autentică.” a afirmat reprezentantul ansamblurilor Good Residence

Interior curte Maia
Interior curte Maia

Casa Maia este un model nou de locuinţă individuală din ansamblurile de case Good Residence- Baloteşti, zona Corbeanca. Are 4 camere, suprafaţa utilă 110 mp și suprafaţa construită 130 mp, suprafaţa terenului fiind de 512 mp.

Interior casa Maia
Interior casa Maia
Dormitor
Dormitor

Din punct de vedere tehnic casele Maia au urmatoarele finisaje: pentru podele- parchet și gresie, ușile de interior sunt celucare, prezintă izolație termică la exterior și interior, instalația electrică este de cupru, pentru pereți s-a folosit vopsea lavabilă și faianță iar pentru ferestre tâmplărie PVC și geam termopan; are centrală termică proprie și gard.

Bucatarie
Bucatarie
Baie
Baie

 

Despre Good Residence
Primele case din Good Residence s-au construit în anul 2009. Aceste ansambluri rezidențiale din Corbeanca – Balotești au aproximativ 300 de case care se pot caracteriza prin modul compact în care sunt desfășurate. Pentru anul viitor Good Residence anunță construirea a 2 noi cartiere rezidențiale care vor avea 120 de case.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here