Cele mai relaxante scaune pe care ți le-ai dori

0
sursa foto: pentruea.md

Cu toții ne dorim un moment de relaxare după o zi încărcată, în care cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem stând așezați : luăm micul dejun la masă, conducem până la birou, stăm pe scaun la birou, luăm cină din nou la masă, ne relaxăm pe canapea, pe scaunele de cinema sau în bar. Efectul nu întârzie să apară. Astfel ne confruntăm deseori cu dureri de spate, tensiune la nivelul gâtului și al umerilor, dureri de cap. Pentru prevenirea și combaterea acestor stări neplăcute există o modalitate eficientă de a scăpa de ele.

Scaunul de relaxare rotativ REL 218 are un design foarte modern, se bazează în primul rând pe aspect, pe rezistență și, mai ales, pe asigurarea unui confort cât mai mare. Forma sa originală, materialele folosite, precum și calitatea fac ca raportul calitate preț să fie unul just. Acest scaun conceput pentru relaxare, asigură un grad de confort superior și o poziție care să vă relaxeze întregul corp. Confecționat din piele moale și plăcută la atingere ajută la relaxarea mușchilor, cât și a minții, oferind în același timp și un aspect modern se poate integra în orice decor. Pentru a proteja podelele, are prevăzută protecție de podea sub baza metalică.

sursa foto: clubafaceri.ro
sursa foto: clubafaceri.ro

 

Modelul REL 221 este un chaise lounge foarte modern, care vine însoțit de un taburet special pentru relaxarea picioarelor. Ideal pentru interioarele moderne, se remarcă prin stil și eleganță și oferă relaxare și confort atunci când suntem obosiți. Atât baza scaunului lounge, cât și cea a taburetului pentru picioare sunt realizate din metal cromat și sunt fixe. Alăturarea celor două piese îmbunătățesc considerabil gradul de confort Baza metalică cromată, pistonul cu gaz pentru reglare pe înălțime, precum și un taburet pentru sprijinirea picioarelor, deasemenea reglabil pe înălțime dau un grad sporit de robustețe și durabilitate. Scaunele de relaxare sunt realizate din piele ecologică.

sursa foto: scauneonline.ro
sursa foto: scauneonline.ro

 

Relaxarea este importantă, reprezentând baza echilibrului interior, ne ajută să avem o stare de bine, să stabilim armonia între minte și trup. Scaunul de relaxare SOFT PHD îți poate alunga stresul acumulat de-a lungul zilei, oferindu-ți confortul și relaxarea de care ai nevoie după o zi obositoare. Acesta poate fi utilizat atunci cand citești, urmărești un film, sau vrei doar să iei o pauză binemeritată. Scaunul Soft Phd este disponibil pe mai multe texturi de materiale sau culori, este umplut cu burete injectat și dispune de cadru sanie din oțel cromat, astfel încât să se integreze perfect cu restul de mobilier din încăperea unde va fi folosit.

sursa foto: ergohuman.ro
sursa foto: ergohuman.ro

Dacă ești în căutarea unui scaun care să-ți ofere relaxarea mult dorită în weekend sau după o zi încărcată, recomandarea este scaunul balasoar, un scaun care îți face viața mai frumoasă, te ajuta să-ți aduni gândurile și calmează stările de stres și depresie. Este ideal pentru relaxare, fie că este în casă, fie că este pe terasă sau în grădină. Scaunul balansoar este puțin mai mare decât un scaun obișnuit și este nevoie de mai mult spațiu pentru balans. Sunt modele foarte moderne și modele în varianta clasică, materialele sunt variate dar și culorile variază între ele. Cele mai calitative sunt făcute din lemn, eventual dintr-o singură bucată, dar și cele care sunt încleiate și îmbinate. Cele tapisate sunt destinate unei anume încăperi – dormitor, camera copilului sau un colț din camera de zi iar pentru cele netapisate se pot folosi perne cu fețe de diferite nuanțe sau texturi, fiind adaptate în funcție de locul în care se află și permite mutarea lui dintr-o încăpere în alta.

 

sursa foto:  mobexpert.ro
sursa foto: mobexpert.ro

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here