Cele mai stilate decoraţiuni, aranjamente şi accesorii pentru Crăciun şi Revelion

Decoraţii premium pentru împodobirea bradului, aranjarea mesei şi organizarea petrecerilor Sărbătorilor de iarnă

1

Ce decoraţiuni de Crăciun se poartă anul acesta, cum se împodobeşte bradul, ce teme pot fi abordate, cum aranjăm masa, cum se pregăteşte şi se amenajează întreaga casă pentru festivităţile de Crăciun şi Anul Nou?

Dacă până acum ne-am pregătit casa pentru a întâmpina în linişte şi pace Sărbătorile de iarnă, acum am intrat în linie dreaptă şi ne concentrăm asupra festivităţilor care se apropie cu paşi uriaşi.

Ornament brad de Crăciun: înger din porţelan pictat manual, Alessi, Designer Marcel Wanders. Leuk!Home

 

Desigur că Sărbătorile de iarnă şi festivităţile legate de acestea sunt tradiţionale şi au în spate mai multe obiceiuri vechi cum este şi bradul de Crăciun. Deşi este vorba de tradiţii nu este neapărat ca ambianţa şi decorurile să fie identice de la un an la altul. Stilul de viaţă se schimbă, există şi moda care influenţează festivităţile şi cum ne raportam la ele. Putem să ne concepenm singuri atmosfera şi decorurile, acesta fiind şi un moment excelent să venim cu idei proprii şi să folosim fantezia noastră în acest scop. Implicarea copiilor şi a adolescenţilor în aceste activităţi este deasemenea o idee foarte bună. Nu numai cu acest prilej pot fi folosite decoraţiunile, aranjamentele festive precum şi ideile de ambientare, acestea vor fi binevenite şi după perioada Sărbătorilor de iarnă, la diferite ocazii festive.

 Festivităţi cu fantezie, idei noi de decor şi ambientare

 

Înainte de a ne gândi la modul în care vom face ambientările şi decorul este bine să fim familiarizaţi cât de cât cu tendinţele în domeniul home&deco. Ei bine, din acest punct de vedere poate cel mai interesant pentru noi este predominanţa stilului eclectic. Iar pentru că am amintit că Sărbătorile de iarnă sunt legate de tradiţie, putem să combinăm elemente arhaice, eventual cu teme religioase, cu obiecte cu estetică modernă şi design neconvenţional, chiar dacă acestea sunt în contradicţie. Vom respecta astfel şi tradiţiile şi vom avea un decor original şi în pas cu moda.

În mod tradiţional, sărbătoarea Crăciunului este legată de culoare roşu. Este de fapt şi culoarea veşmintelui Moşului care aduce daruri. O altă culoare care este în tendinţe prin diversele sale prezentări este galbenul, fie prin nuanţele sale puternice solare, fie pastelate, de miere sau chihlimbar. Nuanţele elegante de alb, alături de un mix colorat de materiale şi modele, pot fi abordate deasemenea  pentru a crea momente de bucurie şi veselie. Mai pot fi aduse împreună nuanţe elegante şi pastelate de albastru, verde, argint, cupru şi lemn. Notaţi şi faptul că pentru anul viitor, culoarea propusă a fi la modă este cea de piersică. Depinde deci de alegerea dumneavoastră. cu privire la decor pentru a fi cu un pas înaintea tuturor şi a fi  în tendinţe. Ghirlandele, catifeaua, lumânările, sfeşnicile precum şi suprafeţele argintii sau aurii, cum sunt cele ale tăvilor, vor accentua nota festivă şi vor imprima un aer cozy.

 

A touch of Dutch

 

Anul acesta puteţi realiza decoraţiunile, ambiantarea şi aranjamentele cu ajutorul magazinului on line LEUK! HOME inspirându-vă din ideile oferite de designerul Iulia Iuga-Dohmen ce exprimă tendinţele în domeniul home&deco. Puteţi să vă bucuraţi astfel de momente Leuk, fie că este vorba de Sărbătoarea Crăciunului, a Anului Nous sau când aveţi o altă festivitate în această perioadă, mai cu seamă că veţi primi sfaturi şi recomandări de cum să le asortaţi în casă, cu ce ocazie să le folosiţi, cui să le faceţi cadou căci, să nu uităm, aceasta este luna cadourilor!

Principalul  obiectiv al magazinului Leuk este să inspire, să transmită emoţii şi să binedispună. De altfel, numele “Leuk” vine din limba olandeză şi înseamnă “simpatic”, “amuzant”, “frumos”, cum de altfel sunt şi decoraţiile şi accesoriile pentru casă pe care le oferă. Acestea pun accentul pe design dar şi pe funcţionalitate, sunt de calitate, de aici şi partea de durabilitate şi sustenabilitate, faptul că avem grijă de mediul înconjurator. Estetica  acestor decoraţiuni şi accesorii este semnată de designeri celebri, între care amintim pe Marcel Wanders, Massimo Giacon, Myriel Philippi şi sunt puse pe piaţă de către companii, la fel de celebre, cum este, de exemplu, Alesi. Unele decoraţii pentru brad sunt reinterpretări artistice ale unor teme clasice, altele sunt abordări moderne, amuzante, multe dintre ele în stil ludic. Fie decoraţii, ornamente sau accesorii prezintă finisaje de calitate înaltă şi pot fi deasemenea idei bune de cadouri în această perioadă.

Dacă pentru Revelion puteţi merge pe o ambianţă îndrăzneaţă şi exuberantă, pentru Crăciun este mai degrabă recomandată o atmosferă poetică, de armonie şi bunăstare. Decoraţiile şi accesoriile de la LEUK! HOME pot realiza cu succes toate aceste idei precum şi o splendidă împodobire a bradului de Crăciun. Noi vă prezentăm câteva dintre acestea care în mod sigur vă vor stâtni interesul.

 

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here