Click and Grow, minigrădina de apartament

0

Compania estoniană Click and Grow a lansat “Smart Herb Garden”, un sistem pentru cultivarea plantelor în apartament, minigrădina concepută pentru cei care vor să aibă la îndemână plante aromatice proaspete și organice, fără a depune prea mult efort.

Smart Herb Garden poate fi conectat la o sursă de curent electric, iar nanotehnologia, alături de lampile LED pentru creștere, vor ajuta la cultivarea plantelor chiar și în medii nefavorabile. Minigrădina vine echipată cu trei răsaduri (mentă, busuioc și cimbru) – spre deosebire de modelul anterior al companiei care permitea cultivarea unui singure plante -, iar sistemul are consum minim pentru care ai plăti circa 30 RON pe an.

click2

Minigrădina are nevoie de 3-6 săptămâni

Plantele trebuie udate la fiecare 3-6 săptămâni, iar un indicator electronic te va ajuta sa folosești cantitatea optimă de apă, la timpul potrivit. Acest sistem este perfect pentru cei care obișnuiesc să călătorească mult și care nu au timp să se ocupe de o grădină obișnuită.

Cei de la Click and Grow ne asigură că nu au introdus în pământ pesticide, fungicide, insecticide, hormoni sau alte substanțe suspecte. Plantele sunt 100% organice deoarece tehnologia le asigură un mediu ideal de creștere. Dispozitivul Click and Grow include două LED-uri, cântărește 850 g și poate fi comandat de pe site-ul producătorului pentru 100 $.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: Gizmodo

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here