Comanzi de pe UBER și vine surpriza!

1

Stors de zeci de informații, unele din surse sigure, altele doar invenții de minți bolnave sau pur și simplu de minți chinuite de griji, am încheiat ziua de lucru ca să mănânc. Ce să mănânci, te duci la Mega, la colț, la Kaufland pentru o pulpiță… Nu!

Mai bine comand ceva ușor și cu verdeață. Ceva românesc, o ceafă 😊 Nu! Așa că am deschis aplicația de la UBER și am găsit un restaurant despre care nu știam. Unul libanez despre care nu știam, mea culpa, dar am comandat că voiam pătrunjel, stropi de rodie, vită și oaie, si puțină linte. Nu voiam chiar asta, dar am văzut meniul și am comandat.

A venit omul de la UBER eats pe care l-am simțit de la depărtare pentru că orbecăia pe la ușile blocurilor și l-am strigat: De la libanez?

A spus, da, râzând, îl scutisem de orbecăială. A urcat, am luat trei plăsuțe… mult mai mult decât credeam că o sa primesc. Am desfăcut mâncarea după ce am pus laptopul pe cuptor. Nu am poze, că am mâncat, apoi m-am apucat să scriu ☹

Ce am mâncat: au venit 4 ”bețe” de kebab de oaie/vită – excelenți – mi-a rămas unul, salata de pătrunjel cu de toate și cu boabe de rodie, tabule – nu știu cum e corect în română, genială, supa de linte cu pâinea aia prășită – n-am mai putut să o mănânc, dimineață, cu siguranță! Am mai primit ceva dulce, pe care îl am. Și lipii, am primit, merg cu ouăle de dimineață. Genial, nici măcar 70 de lei.

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

Apoi am zis: trebuie să-i sun să scriu despre ei că mie-mi place rar ceva de mâncare, că nu prea mănânc. I-am sunat, mi-a răspuns o voce de fată, apoi am vorbit cu un domn cu accent arab. I-am cerut poze. Mi-au trimis și uite ce a ieșit.

Plus, eu am lintea și dulciurile, le mănânc mâine dimineață.

MAHER, restaurant libanez! Când trece furtuna, tre să merg și în local.

P.S. Mai am și, cred eu, cel mai bun chardonnay din România, adică cel făcut de Valvis la Sâmburești.

Asta a rămas, nu Sâmburești și AQ lângă!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here