Casoteca și SHARP, aliați împotriva poluării, virușilor și bacteriilor din incinte

13

În contextul pandemiei, purificarea aerului din casă devine un impediment, iar tehnologia cu ioni Plasmacluster este o tehnologie originală SHARP care poate elimina efectele virușilor aeropurtați, a mucegaiurilor și a altor tipuri de bacterii, pentru a preveni contactarea și dezvoltarea de infecții respiratorii acute. Casoteca.ro a lansat un magazin online de unde se pot achiziționa purificatoarele de aer SHARP la prețuri convenabile. Astfel, deschiderea unui magazin online  face posibilă achiziționarea unui produs capabil să genereze o calitate superioară a aerului din locuința fiecăruia, fără să fie nevoie de o deplasare suplimentară la magazin, fiind asigurat transportul gratuit al produselor.  

 

”Considerăm că facilitarea accesului la metodele de protejare a sănătății noastre este foarte importantă în această perioadă dificilă pe care o traversăm. Noi, la Casoteca, am încercat să ne implicăm cu resursele pe care le-am avut la îndemână. Prin colaborare cu SHARP, am lansat un magazin online, de unde oamenii își pot achiziționa purificatoare de aer la prețuri convenabile” au comunicat reprezentanții magazinului Casoteca.

 

S-a constatat că purificatoarele cu tehnologia Plasmacluster Ion inactivează numeroase virusuri

 

Recent, unele boli infecțioase virale, cum ar fi SARS (coronavirusuri) și gripa aviară (ortomixovirusuri) și-au făcut apariția și cazurile care amenință sănătatea umană sunt în creștere. În căutarea de noi tehnologii pentru purificarea aerului, Sharp a verificat în mod sistematic eficacitatea tehnologiei Plasmacluster Ion în dezactivarea substanțelor dăunătoare care sunt cauza răspândirii bolilor prin mediul aerului.

Rezultatele unor cercetări de specialitate au permis  demonstrarea eficacității tehnologiei implementate pe purificatoarele Sharp împotriva a trei tipuri de bază de viruși patogeni majori care se propagă la scară largă prin inhalarea aerosolilor.

 

Pe casoteca.ro sunt disponibile 3 modele de purificatoare:

 

Purificator de aer Plasmacluster KC-G50EUH

KC-G50EUH este „regele purificatoarelor”, este înzestrat cu toate funcțiile pe care ar trebui să le aibă un astfel de aparat. Este recomandat pentru încăperi de până la 40mp.  Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster KC-G50EUH este  varianta cea mai potrivită, cu putere mare de purificare, ideal  pentru locuințele cu încăperi mari. Fie că îl așezăm în sufragerie sau în dormitor, dincolo de funcția sa activă, purificatorul este, în sine, un obiect de design care atrage atenția.

Purificator de aer Plasmacluster KC-G40EUW

Purificatorul de aer Sharp cu Plasmacluster și umidificare activă, KC-G40EUW, pe lângă anihilarea mirosurilor neplăcute și reducerea numărului de particule dăunătoare, datorită funcției de ionizare, ținut oriunde în cameră,  purificatorul poate curăța chiar și aerul de sub canapea sau din șifonier – dacă lasăm ușile deschise

Purificator de aer Plasmacluster KC-D40EUW

Purificatorul de aer Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster KC-D40EUW nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația. Purificatorul poate fi lăsat să funcționeze în timpul somnului celui mic sau pe durata zilei, menţinând un nivel confortabil şi optim al aerului din cameră, precum și umiditatea. Aparatul este eficient pentru monitorizarea calității aerului și din camera celui mic. În timpul orelor de somn, când funcția pulmonară scade natural, căile respiratorii devin mai susceptibile la inflamații. Pentru a dormi într-un mediu sănătos, trebuie să intervină purificatorul care îmbunătăţeşte calitatea aerului din încăpere.

Plasmaclusterul SHARP inactivează virusurile gripale, bacteriile, mucegaiurile și acarienii. În plus, este 100% eficient în cazul celor care suferă de alergii, cum este cea la ambrozie sau alte tipuri de polen.

Citește și: Cum purifici aerul din casă cu un PlasmaclusterIon de la Sharp? Cât costă și de unde cumperi?

13 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here