Concurs: Lem’s și Whirlpool premiază cei mai norocoși 5 români

0

Vara asta, norocul și-a găsit adăpost în bucătăria Lem’s și îi așteaptă cu câte un voucher de 1000 de euro pe 5 români norocoși. Dacă presimțiți că aceasta este vara voastră norocoasă, de ce mai stați pe gânduri? Înscrieți-vă în concurs! În plus, dacă aveați planuri să vă remobilați bucătăria vara asta, aceasta este șansa voastră.

Cum puteți intra în posesia unui voucher de 1000 de euro oferit de Lem’s și Whirlpool?

Mergeți în oricare magazin Lem’s și achiziționați o bucătărie (minim 2 corpuri de bucătărie) și minim 3 electrocasnice Lem’s și…gata! Tot ce mai trebuie să faceți este să completați formularul de mai  jos cu datele dumneavoastră, seria și numărul facturii și v-ați înscris în tombola verii.

Dacă nu știți ce buăcătire Lem’s vi s-ar potrivi, le puteți explora pe toate aici . Electrocasnicele Whirlpool se potrivesc de minune cu mobila de bucătărie Lem’s. Vă puteți convinge singuri printr-un singur click

Ce puteți face cu un voucher de 1000 de euro câștigat la concurs?

La acest capitol nu credem că aveți nevoie de prea mare ajutor, poate doar de niște sugestii. Cu voucherul de 1000 de euro oferit de Lem’s și Whirlpool vă puteți mobila casa cu mobila Lem’s pe care o doriți…și așa vă mai rămân și mai mulți bani de vacanță, nu?

Sugestiile noastre de cumpărături la Lem’s includ:

O configurație de living Miracco modern sau o configurație completă de dormitor Zeppelin

Dacă vă imaginați cum este să iei masa într-un cadru cald, relaxant și confortabil, cu voucherul de 1000 de euro de la Lem’s, puteți achiziționa și un pachet de mese și scaune.

Dar vă lăsăm să explorați și singuri produsele Lem’s care, în perioada aceasta, au „suferit” reduceri de până la 55%.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here