Costuri mici, confort ridicat

1

Proiectul în stil minimalist îşi propune să realizeze o locuință cu costuri mici şi confort ridicat, caracterizată printr-o structură internă simplă, clară, reducând pereții interiori la minimum şi păstrând concepțiile esențiale de spațiu şi lumină.

Această construcție, proiectată cu nivelul parterului înălțat, permite demisolului să beneficieze de suprafețe vitrate generoase şi să fie perceput ca un nivel normal. Demisolul are acces separat, fapt care oferă posibilitatea de a fi transformat într-un apartament complet separat de restul casei.

Proiectul pune în evidență sistemul constructiv, care este redus la un singur stâlp central din B.A., iar simplitatea structurii face posibilă construirea ei atât pe cadre din B.A, cât şi pe structură metalică, implicând costuri reduse.

Pentru un confort sporit, se poate implementa un sistem geotermal de climatizare, completat de panouri solare şi geamuri tripan, care vor asigura un grad mare de izolare termică şi fonică. Din proiect face parte şi o piscină exterioară, care se află la nivelul parterului, vizibilă atât din camera de zi, cât şi din locul de luat masa. Piscina, împreună cu terasa şi spațiul verde, transformă această zonă într-una intimă, ideală pentru a vă petrece verile alături de familie şi prieteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și  Hebe, planta veșnicei tinereţi

un comentariu

  1. […] Proiectul în stil minimalist îşi propune să realizeze o locuință cu costuri mici şi confort ridicat, caracterizată printr-o structură internă simplă, clară, reducând pereții interiori la minimum şi păstrând concepțiile esențiale de spațiu şi lumină. Această construcție, proiectată cu nivelul parterului înălțat, permite demisolului să… Cititi mai multe aici: Costuri mici, confort ridicat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here