Covoare HD. Graţie unei noi tehnologii, imprimeurile de pe covoare pot avea calitatea unei fotografii

0

Compania olandeză Moooi a lansat colecţia de covoare „Moooi Carpets”, tehnologia utilizată dând imaginilor de pe covoare calitatea unei imagini HD.

„Este o reinventare a covoarelor”, spune directorul companiei olandeze, Casper Vissers.

Aceste covoare sunt fabricate cu ajutorul unei maşinării cu o lungime de 100 de metri. Dimensiunile mari permit imprimarea unor covoare lungi de 4 metri utilizându-se un număr nelimitat de culori, fără să fie nevoie să se schimbe cartuşele în timpul imprimării.

„Astfel se deschid orizonturi noi pentru designeri. Tehnologia aceasta ne permite să creăm imprimeuri de foarte înaltă definiţie, care se aseamănă cu o fotografie”, se arată într-un comunicat al companiei.

2

„Această maşină revoluţionară este rezultatul unor investiţii masive, atât în bani, cât şi în timp. A fost nevoie de doi ani şi mai multe milioane de euro pentru a construi şi testa această maşină”, se adaugă în comunicat.

1

Compania va lansa două linii de covoare: „Moooi Works” şi „Your Own Design”, în cadrul celei de-a doua colecţii urmând să se folosească pentru imprimare modele proiectate de clienţi.

3

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here