Culori care te fac să pari mai slabă. Trucuri de stil care îți sunt de mare ajutor

3

Când vine vorba de culorile pe care le alegem pentru hainele pe care dorim să le purtăm, nu ar trebui să ne bazăm doar pe starea de spirit sau de preferințe, deoarece de multe ori s-ar putea să dăm greș.

Culorile alese în funcție de haine pot crea un aspect cu totul diferit. Astfel, în rândurile de mai jos află cum poți obține iluzia unei siluete mai subțiri dacă selectezi și combini nuanțele potrivite.

Secrete de care să ții cont pentru a da iluzia unei talii mai subțiri

S-ar putea să fii conștientă deja că dungile verticale au capacitatea de a crea iluzia unei talii mai subțiri. Totuși, nu doar liniile și modelele geometrice pot să contribuie la această impresie de subțiere, ci și culorile!

Culorile în sine nu dețin puterea miraculoasă de a transforma instantaneu silueta cuiva, dar totuși există câteva trucuri pe care le poți încerca pentru a „păcăli” ochiul și a obține o aparență mai suplă, conform sfaturilor oferite de Marketing Access Pass.

Poate că și tu optezi pentru hainele negre, deoarece este posibil să fi auzit că această nuanță are capacitatea de a crea iluzia unei siluete mai subțiri. Însă, cu toate acestea, se pare că există și alte nuanțe care pot fi la fel de eficiente în acest scop.

Descoperă și: Culori de păr care vor fi în trending în 2023. Balayage-ul este unul dintre ele

Ce culori te pot face să pari mai slabă

Femeile sunt mereu în căutarea de secrete și trucuri care le pot face să arate uimitor. O ținută nouă ne oferă încredere în noi înșine, dar dacă v-am spune că, pe lângă asta, culoarea pe care o alegi pentru haine te poate ajuta să pari mai suplă, ce ai face?

Ei bine, cred că ai ține cont de aceste sfaturi în viitor.

Albastru

Culoarea albastră este adesea asociată cu capacitatea de a reduce apetitul. Se crede că induce o senzație de calm și relaxare, ceea ce poate contribui la controlul poftei de mâncare.

Însă, nu ar trebui să fii surprinsă dacă, îmbrăcată într-o ținută albastră, vei primi întrebări curioase despre cum ai reușit să slăbești!

Bleumarin

Nu este necesar să optezi exclusiv pentru ținute negre pentru a da impresia de subțiere.

Culorile închise pot fi la fel de potrivite, în special atunci când le alegi pentru a le purta în zonele cu potențiale probleme și le combini cu articole în nuanțe deschise.

Un exemplu concret este bleumarinul, care poate fi la fel de eficient în ascunderea kilogramelor în plus ca și negrul.

Roz pal

Doamnele cu forme se tem să poarte nuanțe deschise, deoarece cred că acestea pot scoate în evidență imperfecțiunile.

Cu toate acestea, secretul purtării acestor culori constă în alegerea unei singure piese vestimentare într-o nuanță deschisă, care să devină punctul central al ținutei tale și să distragă atenția de la zonele problematice, îndreptând-o către alte părți ale corpului care te avantajează.

Ciocolatiu

Reprezintă o nuanță pe care uneori o evităm atunci când vine vorba de haine, dar există modalități de a o integra în garderobă. Poate fi ușor asortată cu accesorii sau încălțăminte în culori precum crem sau nude.

De exemplu, alegerea unei perechi de pantaloni din piele în această nuanță poate fi o opțiune excelentă, mai ales dacă optezi pentru haine mai ample care să acopere zonele cu care te simți mai puțin confortabilă.

Alte culori care te fac să pari mai zveltă

Roșu

Roșul poate avea un efect uimitor, mai ales dacă îl integrezi într-o singură piesă vestimentară și îl asortezi cu alte articole în nuanțe de negru. Este important să eviți să porți întreaga ținută exclusiv în această nuanță, deoarece acest lucru nu produce același efect.

Îmbrăcămintea în nuanțe de roșu poate contribui la evidențierea frumuseții și a liniilor corpului, chiar și în zonele în care pot exista mici imperfecțiuni precum burtă sau șolduri mai proeminente.

Verde

Verdele este adesea asociat cu sănătatea și cu natura. Este o culoare care poate încuraja alegerea alimentelor sănătoase, precum fructele și legumele.

Prin urmare, un mediu în care predomină verdele poate să promoveze obiceiuri alimentare mai sănătoase. Poți alege o singură piesă vestimentară în această culoare și să o combini cu articole de îmbrăcăminte negre. Rezultatul este cu siguranță impresionant!

Galben

Dintre nuanțele puternice care pot fi purtate pentru a crea iluzia unei siluete mai subțiri, galbenul nu trebuie neglijat.

Galbenul deschis poate fi inclus chiar și în ținute complete pentru femeile care doresc să mascheze anumite zone.

Optezi pentru haine largi, cum ar fi salopetele, rochiile vaporoase sau fustele din tulle.

Negru

Învață să aplici regula celor două culori. Optează pentru un articol de culoare neagră pentru partea corpului cu care te simți mai puțin confortabilă și completează cu o piesă într-o nuanță deschisă.

Această a doua piesă va atrage atenția către zona pe care dorești să o evidențiezi, în timp ce negrul va ajuta la estomparea kilogramelor în plus.

Sursa: ego.ro 

3 comentarii

  1. […] Când vine vorba de culorile pe care le alegem pentru hainele pe care dorim să le purtăm, nu ar trebui să ne bazăm doar pe starea de spirit sau de preferințe, deoarece de multe ori s-ar putea să dăm greș. Culorile alese în funcție de… Cititi mai multe aici: Culori care te fac să pari mai slabă. Trucuri de stil care îți sunt de mare ajutor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here