Cum atragi succesul și bogăția în viața ta, în funcție de cum porți inelele pe degete

1

Fiecare om alege să folosească în viața de zi cu zi obiecte care îl pot influența inconștient în ceea ce atrage în viață. În Feng Shui este recomandat să fim atenți la modul în care purtăm bijuteriile, deoarece ele pot acționa ca niște magneți pentru energia negativă. Iată câteva sfaturi despre cum să atrageți prospețimea și norocul în viața voastră în funcție de modul în care purtați inelele pe degete.

Inelele îți spun care este personalitatea ta

Fiecare deget al mâinii este asociat cu o zonă specifică care poate contribui la prosperitatea noastră. Dacă dorim să avem succes și să atragem bogăția, acesta este un aspect esențial pe care trebuie să-l avem în vedere.

Inelele pe care alegi să le porți pot dezvălui multe despre personalitatea ta și despre ceea ce aspiri să atragi în viață.

Din ce materiale să îți alegi bijuteriile

Potrivit principiilor Feng Shui, este esențial să alegi bijuterii fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a emana o vibrație de abundență, care să se reflecte și în realitatea ta.

Prin urmare, este recomandat să optezi pentru materiale prețioase precum aurul, argintul sau oțelul inoxidabil atunci când alegi bijuterii, astfel încât să simbolizezi calitatea și prosperitatea pe care le cauți în fiecare aspect al vieții tale de zi cu zi.

Descoperă și: Cum îți cureți corect bijuteriile din aur, ai nevoie de un simplu ingredient din bucătărie

Pe ce deget trebuie să porți inelele

Pentru a atrage prosperitatea și succesul în viața ta, specialiștii Feng Shui recomandă să porți inelele pe degetul arătător. Acest gest simbolizează atragerea afacerilor prospere și a abundenței în mod constant în jurul tău.

De asemenea, indică faptul că ai calități de lider și ești în stare să conduci și să gestionezi cu succes situațiile. Ei bine, poți să alegi să porți inele pe degetul arătător atunci când te pregătești pentru interviuri de angajare sau în mediul de lucru, deoarece acest gest va emana o energie pozitivă de succes și prosperitate.

În plus, degetul arătător se caracterizează prin putere și hotărâre, ceea ce îl face locul ideal pentru a atrage bogăția. Deci, dacă dorești să aduci prosperitatea în viața ta, știi unde ar trebui să-ți plasezi bijuteriile de acum înainte.

Poți opta și pentru inele cu pietre prețioase, deoarece unele culori sunt asociate și ele cu abundența și succesul în Feng Shui. De exemplu, smaraldul, safirul sau diamantele pot fi alegeri potrivite pentru inelele tale.

De asemenea, menține-ți inelele curate și strălucitoare, deoarece bijuteriile bine întreținute vor reflecta și mai bine calitatea și energia pozitivă pe care dorești să le atragi în viața ta.

Sursa: ego.ro 

un comentariu

  1. […] Fiecare om alege să folosească în viața de zi cu zi obiecte care îl pot influența inconștient în ceea ce atrage în viață. În Feng Shui este recomandat să fim atenți la modul în care purtăm bijuteriile, deoarece ele pot acționa ca niște magneți pentru… Cititi mai multe aici: Cum atragi succesul și bogăția în viața ta, în funcție de cum porți inelele pe degete […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here