Culorile în tendințe pe care să mizezi pentru dormitor

1

Între albastru, verde, galben sau roz pudrat, domitorul este cel care mizează pe cele mai afirmate nuanțe, fără să renunțe însă la caracterul sau cocoon. Dovada cu acest articol despre design interior și cu lista de nuanțe care trebuie să fie neapărat adoptate.

În acest sezon nou, nuanțele mai neutre și impersonale, trebuie să fie abandonate în profitul unor variații cromatice mai afirmate sau mai poetice. Albastru, verde, pastel, roz sau galben… iată care sunt culorile de afișat în dormitor pentru cel mai frumos efect.

Albastru pentru un dormitor elegant

În total look, în mici tușe sau combinat cu alte tonalități, albastrul este o nuanță cu o mulțime de atuuri cromatice. Va crea cel mai frumos contrast dacă îl vei combină cu nuanțele de maro sau cu mobilierul în nuanțe de wenge.

Poți obține astfel cel mai frumos duo cromatic, sic și natural de copiat fără moderație.

Nuanță de roz pentru cea mai delicată încăpere din casă

Rozul nude este cea mai frumoasă alegere pentru cel mai delicat dormitor. Tandră, dar deloc siropoasă, nuanța de roz este cea care impregnează dormitorul în cele mai mici detalii.

Galben închis pentru un dormitor mai solar

Cel mai elegant, galbenul închis vine cu un plus de caracter pentru dormitor. Se adaptează de minune acestei încăperi mai ales atunci când este asociat și cu nuanțe de roz sau de albastru.

Un duo de roz și de verde pentru cel mai original dormitor

În aparență paradoxală, combinația de verde și de roz este cea mai îndrăzneață pentru dormitorul tău. Pereții zugrăviți în nuanțe de verde profund până la jumătate vor primi un plus de delicatețe cu ajutorul nuanței de roz. Rezultatul? Un dormitor care nu este deloc poetic, dar care este plin de caracter.

Terracotta pentru cel mai dinamic dormitor

 Este o nuanță solară care se poate afișa peste tot. mai ales pe pereții din dormitor. Câteva tușe de negru o vor pune cel mai bine în valoare. 

Verde pentru cel mai frumos dormitor

Pereții în nuanțe de verde închis sunt cei care vor garanta cea mai frumoasă atmosfera. Mai ales dacă alegi o lenjerie în nuanțe de pastel care va veni cu un plus de prospețime. 

Bejul, cea mai bună alegere pentru un dormitor atemporal

 O perfectă alternativă la alb, bejul este o reprezentare a simplității atemporale care trebuie să fie adoptată și în dormitor. Un aliat de preț pentru pereții care vor o doză bună de caracter fără să exagereze însă, bejul se bucură de o versatilitate extraordinară. Patul din lemn și lămpile de pe noptieră vor pune cel mai bine în valoare această nuanță.

Nuanțele de pastel pentru cel mai poetic dormitor

Roz, verde, galben, bej,…de ce ai alege? Poți alege pentru dormitor un patchwork de nuanțe de pastel pus cel mai bine în valoare și de o nuanță de roz pudrat. Lenjeria de pat trebuie să adopte și ea aceleași nuanțe. O demonstrație de stil reușită!

Pentru a află ce ar trebui să faci pentru a avea o casă cochetă, cu minim de investiție, poți apela la o firma de design interior, recomandarea noastră sunt Studio West Concept, firmă de design interior apartamente, case, hoteluri, sedii de companie, restaurante din Timișoara.un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here