Cum alegem bateriile pentru baie

1

Atunci când alegi o baterie de baie, fie că este pentru lavoar, cadă sau duș, trebuie luate în calcul o serie de criterii care variază de la design la tehnologie, niciunul mai puțin important ca celălalt. De cele mai multe ori, primele criterii care ne vin în minte țin de design și preț. Însă, alegerea unei baterii trebuie să țină cont de mult mai multe criterii, iar alegerea trebuie făcută în funcție de nevoile persoanei, de spațiu, siguranță, economie, confort zilnic și așa mai departe.

Specialiştii recomandă trei criterii de bază pe care le puteți urmări pentru a face alegerea corectă pentru personalitatea și baia dumneavoastră.

Design – la o primă vedere, designul este cel mai important criteriu. Bateria de lavoar poate fi montată pe lavoar, de perete sau pe mobilier dacă lavoarul este pe blat, poate fi cu mono sau dublă comandă sau poate fi electronic. Totodată, materialele sunt în cea mai mare parte cromate , iar strălucirea lui este esențială pentru că poate completa sau strica imaginea unei băi. De aceea, de multe ori se folosește tehnologia de cromarespecială, astfel încât bateriile sunt ușor de curățat, având o strălucire de durată.

Tehnologie – În tehnologia din spatele bateriilor, dar și în funcționalitate, face bateriile mai economice, sigure și ușor de folosit. Spre exemplu, cartușul ceramic modern a chimbat producția obiectelor sanitare în întreaga lume, tehnologie care este folosită și astăzi.

La fel şi tehnologia prin care bateria poate fi pornită numai ridicând mânerul și, pentru a porni apa caldă, este ulterior împins înspre stânga. Astfel, produsul este mai sigur și prietenos cu mediul pentru că nu solicită resurse pentru încălzirea apei decât dacă este strict necesar.

Prietenos cu mediul –  Dacă vorbim despre eficiență, bateriile moderne sunt printre cele mai eficiente, folosind puterea apei la randament maxim, fie că este vorba de baterii de lavoar sau de duș. Unele colecţii încorporează un sistem de economisire a apei cu limitatoare de debit de ultimă generație, garantând un debit de 5l / m indiferent de presiunea din sistem.

În ceea ce priveşte bateriile pentru lavoare, tehnologia cu senzor este practic generalizată, acest fapt aducâd deasemenea un plus de economie a apei consumate.

Citeşte şi ISH 2019: Tendinţe în amenajarea sălii de baie

 

 

un comentariu

  1. […] Atunci când alegi o baterie de baie, fie că este pentru lavoar, cadă sau duș, trebuie luate în calcul o serie de criterii care variază de la design la tehnologie, niciunul mai puțin important ca celălalt. De cele mai multe ori, primele criterii care ne… Cititi mai multe aici: Cum alegem bateriile pentru baie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here