Cum amenajăm colţurile goale din casă

0

Una dintre cele mai mari provocări pe care le avem de depășit atunci când decorăm un spațiu este să găsim o modalitate de a integra colțurile în întregul proiect de design. De obicei, aceste spații rămân neutilizate. Iată câteva idei despre cum amenajăm colțurile goale din casă.

Există o mulțime de moduri în care putem amenaja colţurile goale lăsate de îmbinarea a doi pereți. Nu am uitat nici de colțurile de pe hol sau din bucătărie, unde pot fi amplasate piese de mobilier utile. Pe lângă faptul că sunt practice, câteva rafturi mici aranjate în colțul camerei pot da un aer aparte încăperii. Doriţi si un mic birou, dar nu ştiţi cum să-l integraţi şi să nu ocupe mult spaţiu?Colțurile unei camere pot fi amenajate cu un birou chic.

Pentru a obține mai mult spațiu pentru celelalte piese de mobilier, folosiți colțurile goale pentru amenajarea unei biblioteci. Iar pentru bucătărie, se pot folosi cu succes colțarele. Astfel, colțurile goale din casă dispar.

Holurile sunt spații care de cele mai multe ori rămân nedecorate, cu multe colțuri goale. Fie că alegeți modele de rafturi ingenioase pentru cărți sau obiecte decorative, fie puneți la punct rafturi pentru numeroasele ghivece cu plante, acestea vă vor salva atunci când vine vorba de decorarea pereților din hol. Şi nu uitaţi de câteva tablouri care transformă un perete alb într-unul plin de culoare.

Pentru camera de zi, sau chiar pentru o cameră mai mică, puteți folosi o comodă pentru televizor care se potrivește de minune pe colțul camerei. Şi dacă tot suntem în camera de zi, o altă modalitate de a folosi colțurile goale ale camerei este amplasarea unui cabinet, care poate fi folosit pentru depozitare sau pentru afișarea diferitelor decorațiuni.

coltt9

colt3

colt7

colt8

colt9

colt22

 

colt

coltt7

bucatarie3

bucatarie

colt2

colt10

colt15

colt17

colt21

coltt2

 

coltt3

coltt4

coltt8

coltt10

hol

hol2

hol3

Sursa foto: Pinterest

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here