Cum arată apartamentul lui Donald Trump

1

Omul de afaceri Donald Trump, în vârstă de 69 de ani, are o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari şi candidează pentru cea mai importantă funcţie: preşedintele Statelor Unite ale Americii. Trump trăieşte pe măsura averii sale. CasoTeca îţi prezintă cum arată apartamentul lui Donald Trump, candidat la preşedinţia SUA.

Localizat în clădirea TrumpTower din apropierea Central Park din New York, penthouse-ul în care locuieşte Donald Trump împreună cu soţia Melania şi fiul Barron, este amplasat la ultimele trei etaje ale clădirii.

Cum arată apartamntul lui Donald Trump? Penthouse-ul oferă privelişti spectaculoase asupra Central Park, dar şi a Manhattan-ului. Locuinţa este decorată cu aur de 24 de Karate şi marmură, iar de designul acesteia s-a ocupat Angelo Donghia, care a mers pe stilul Ludovic al XIV-lea.

Elegantă şi aproape de perfecţiune, locuinţa lui Trump are coloane din marmură de Carrera, picturi murale elaborate şi candelabre scumpe. Dacă ar fi să-şi vândă apartamentul, valoarea acestuia ar depăşi cu siguranţă suma de 100 de milioane de dolari.

Şi regele Franţei, Ludovic al XIV-lea, spranumit Regele Soare ar fi invidios pe locuinţa lui Trump. Castelul Versailles, un simbol al monarhiei absolute, a fost sursă de insiraţie pentru designerul Donghia, care s-a mai ocupat şi de amenajrea locuinţelor unor vedete precum Liza Minelli, Diana Ross sau Ralph Lauren.

Donald Trump candidează pentru cea mai puternică poziţie din lume şi vrea să fie preşedintele SUA. Deşi campaniile partidelor nu s-au încheiat, analişti estimează că americanii vor avea de ales între Donald Trump, din partea Partidului Republican şi Hillary Clinton, din partea Partidului Democrat.

Cum arată apartamentul lui Donald Trump
Cum arată apartamentul lui Donald Trump
Cum arată apartamentul lui Donald Trump
Cum arată apartamentul lui Donald Trump

trump2

Cum arată apartamentul lui Donald Trump
Cum arată apartamentul lui Donald Trump

trump5

trump6

trump7

trump8

trump9

trump10

trump11

trump12Sursa foto: http://www.idesignarch.com/

un comentariu

  1. […] Casa reflectă puternica personalitate a Ivanei, stilul ei capricios dar și pasiunea pentru designul interior. Într-devăr, înaltele încăperi sunt somptuoase şi aduc foarte mult cu interioarele regale, inspiraţia venind în special de la Palatul Versailles. Multe elemente de finisaj şi decoraţiuni concură la această ambianţă. Între acestea se pot enumera: lambriurile şi foița aurite,.picturile murale, candelabrele de cristal, boiseriile, marmura roz, tapeturile cu imprimeuri animal, şemineele.Mai mult ca sigur, Ivana l-a convins pe Donald Trump pentru decoruri somptuoase. […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here