Cum arată cea mai tare cameră de hotel

0

Această configurare uimitoare ar putea părea ca fiind aranjată în Photoshop. Dar, această cameră amenajată în aer liber şi peisajul înconjurător sunt cât se poate de reale. CasoTeca îţi prezintă cum arată cea mai tare cameră de hotel.

Există hoteluri construite din gheaţă, dar şi hoteluri amenajate în vechi avioane. Designerii vin de fiecare dată cu idei care mai de care. În cantonul Grisunilor din Elveţia, la aproape 2.000 de metri deasupra nivelului mării, în cel mai curat aer, a apărut o cameră de hotel.

Este poate cea mai îndrăzneaţă idee de până acum. Camera de hotel este una minimalistă, nu are pereţi, acoperiş sau baie! Da, aţi citit bine! Chiar dacă această cameră pop-up nu are instalaţie sanitară şi nu te poţi bucura de confortul de acasă sau de cel al unei camere de hotel convenţionale, micul dejun este inclus în preţ, dar vei avea şi un majordom la dispoziţie.

Artiștii conceptuali Frank și Patrik Riklin, din Elveţia, au creat iniţial acest concept de hotel în aer liber, minimalist, pentru Festivalul de artă Safiental şi apoi ai adaptat ideea iniţial în conceptul de Null Stern, care înseamnă zero stele.

Pentru realizarea acestei camere de hotel în aer liber, în Alpii elveţieni, cei doi fraţi au colaborat cu un profesionist din industria ospitalităţii, Daniel Charbonnier şi au lansat o nouă cameră de hotel, care include un pat dublu, două noptiere şi două lămpi. Cei care vor să aibă parte de o experienţă cu totul şi cu totul unică, adică să doarmă pe vârful muntelui, în aer liber, în confortul unui pat de acasă, trebuie să scoată din buzunar 253 de dolari pe noapte. Sau pot doar să treacă pe acolo în drumeţii şi să vadă cum arată cea mai tare cameră de hotel.

Un majordom se va ocupa de nevoile clienţilor, precum mic dejun la pat. Camera nu vine cu baie, iar pentru satisfacerea nevoilor, există la 10 minute de mers pe jos o toaletă publică. Camera se poate rezerva din primăvară până în toamnă, iar rezervările pot fi anulate dacă este vreme rea.

Cei doi designeri speră să instaleze mai multe astfel de camere în Alpii elveţieni, cu ajutorul birourilor de promovare turistică. Chiar dacă nu o sa petrecem o noapte în vârf de munte, ideea tinerilor este una îndrăzneaţă şi merită transmisă mai departe! Iată cum arată cea mai tare cameră de hotel. 

Cum arată cea mai tare cameră de hotel

camera hotel2

Cum arată cea mai tare cameră de hotel

Cum arată cea mai tare cameră de hotel

Cum arată cea mai tare cameră de hotel

Cum arată cea mai tare cameră de hotel

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here