Cum arată un apartament ca o junglă

0

O tânără din New York îndrăgește plantele. Atât de mult încât apartamentul ei, în care locuiește de 11 ani, arată ca o adevărată junglă. CasoTeca îți prezintă cum arată un apartament ca o junglă.

Apartamentul în care locuiește Summer Rayne Oakes în Williamsburg, Brooklyn din New York, este undeva la limită: nu este nici un interior normal, dar nici grădină. Apartamentul pare a semăna cu o junglă.

La fel ca majoritatea apartamentelor din această zonă, Summer nu are o grădină de care se se bucure. Așa că s-a hotărât să aducă natura în interior.

În afară de plantele verzi, care sunt multe, tânăra a presărat prin apartament și culoare. Așa că, în plus față de plante, Summer a amenajat un hamac și a delimitat zonele pentru petrecere a timpului. Deși culorile sunt revigorante, verdele plantelor te invită la relaxare și meditație.

La cât de multe plante sunt în apartament, nici nu e de mirare că Summer încearcă din răsputeri să-și țină plantele fericite! Stilul de amenajare seamănă foarte mult cu unul nomad, iar prietenii tinerei spun că apartamentul seamănă cu o pădure. Iată mai jos cum arată apartamentul-junglă.

ap

ap2

ap3

ap4

ap5

ap6

ap7

ap8

ap9

ap10 ap11

ap12

ap13

ap14

ap15

ap16

Cum arată un apartament ca o junglă
Cum arată un apartament ca o junglă

ap18

ap19

ap20

ap21

Cum arată un apartament ca o junglă
Cum arată un apartament ca o junglă

Sursa text și foto: Apartament Therapy

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here