Cum arată un apartament de 95 de milioane de dolari

0

Nu cu mult timp în urmă, un tânăr de 17 ani pe nume Demid Lebedev și-a propus să escaladeze viitoarea cea mai înaltă clădire din New York, a cărei construcție va fi finalizată anul viitor. El și-a dorit să vadă din exterior cum arată apartamentele opulente ale magnaților din Big Apple, însă din păcate tânărul fotograf a găsit la înălțime doar panorama superbă care poate fi admirată de pe structura incompletă situată pe 432 Park Avenue.

Ulterior, Macklowe Properties a dat publicității câteva imagini sub forma unui preview pentru cum vor arăta apartamentele de zeci de milioane de dolari din noul zgârie-nor care va putea fi zărit din toate cele cinci cartiere ale orașului New York. Deși structura va fi finalizată în 2015, apartamentele au fost deja puse în vânzare pentru miliardarii lumi, iar din imaginile de mai jos vă puteți face o idee despre cum vor arăta acestea. Locuințele vor avea ferestre gigantice, de 3×3 metri înălțime, și podele din lemn de stejar.

Turnul de pe 432 Park Avenue va avea aproape 430 de metri înălțime și va fi cea mai înaltă clădire rezidențială din emisfera vestică, depășind celebrele Empire State Building, Chrysler Building și Freedom Tower. Prețul unei unități va porni de la 16.5 milioane de dolari și va ajunge la 95 de milioane de dolari, iar apartamentele vor fi foarte spațioase, ocupând suprafețe cuprinse între 330 de metri pătrați și 760 de metri pătrați – ceea ce în New York nu este simplu de găsit.

Proprietarii vor avea la dispoziție și un spațiu de circa 2.800 de metri pătrați unde vor putea accesa săli de fitness, restaurante și alte facilități.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: elitedaily.com

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here