JYSK România a deschis magazine în Sibiu și Târgu Jiu pentru casă și grădină

0
JYSK Romania

La 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK România, retailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare deschide un nou magazin în Sibiu Shopping City și unul în Târgu Jiu.

Cu un număr de 12 angajați, magazinul din Sibiu este întins pe o suprafață de 1300 de metri pătrați și oferă produse pentru casă și grădină.

„Ne face plăcere să anunțăm deschiderea magazinului din Sibiu. În eforturile noastre permanente de a oferi clienților cele mai bune produse pentru un somn odihnitor precum și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, am reușit să deschidem un nou spațiu, generos, bine compartimentat și apropiat de nevoile clienților noștri din zonă. Magazinul din Sibiu este al 19-lea magazin pe care JYSK îl deschide în România și arată determinarea companiei de a ajunge într-un timp scurt la cât mai mulți români. Sper să fim pe placul localnicilor și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case.”, a afirmat Iraida Paiuc, Marketing Manager, JYSK România.

Magazin Sibiu
Magazin JYSK Sibiu

 

Magazinul din Târgu Jiu are o suprafață de 1140 de metri pătrați și funcționeză cu un număr de 11 angajați, aducând pe piața românească conceptul de magazine JYSK Danemarca.

”Ne bucurăm că în campania sa națională de expansiune, JYSK România a ales și Târgu Jiu printre primele orașe în care să deschidă un magazin. Acum vom avea și aici o opțiune calitativă și ”pentru orice buzunar” de mobilier și decorațiuni interioare. Sunt sigur că toți clienții noștri vor aprecia brandul JYSK și că vom reuși să aducem cât mai multe produse de-ale noastre în locuințele oamenilor”, a menționat și Sebi Kovacs, managerul magazinului.

Magazin Targu Jiu
Magazin JYSK Targu Jiu

JYSK s-a lansat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua are în prezent un număr de 20 de magazine în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Târgu Jiu.

Grupul scandinav JYSK a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent deține peste 2100 magazine și are 18,500 angajați în 36 de țări. Retailerul de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa JYSK, are afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro.

Pachet de masă și scaune de la JYKS
Pachet de masă și scaune de la JYKS

 

Dulăpioare de hol, baie, de la JYSK
Dulăpioare de hol, baie, de la JYSK

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here