Cum să scapi rapid și sigur de gândacii de bucătărie

2

Nimeni nu-și dorește prezența gândacilor de bucătărie în casă, însă din păcate acest lucru se întâmplă deseori. Așa se face că tot mai multe persoane se întreabă cum ar putea scăpa rapid și sigur de gândacii de bucătărie. De aceea, în acest articol ne-am decis să vorbim despre o metodă cu ajutorul căreia poți elimina fiecare gândac de bucătărie ce a îndrăzni să îți intre în casă.

Este vorba despre insecticidul Max Force IC Gel, un produs despre care sigur ai mai auzit până acum. Iar dacă te întrebi cum te poate ajuta acest produs să scapi de gândacii de bucătărie, atunci ai ajuns la locul potrivit. Descoperă în rândurile următoare cum poți folosi Max Force IC Gel pentru combaterea gândacilor de bucătărie.

Tot ce trebuie să știi despre produsul Max Force IC Gel

Sunt multe lucruri pe care ar trebui să le cunoști despre Max Force IC Gel. Începem însă prin a spune că este o momeală cu insecticid, ce are forma unui gel de culoare albă. Conține imidacloripid, o substanță care acționează la sistemul nervos al dăunătorului, în acest fel reușind să ucidă fiecare gândac de bucătărie.

Eficiența acestui produs reprezintă cel mai bun motiv pentru a alege să îl folosești și tu. Este o alternativă grozavă pentru o mulțime de insecticide obișnuite, ce poate fi folosită pentru a elimina o mulțime de specii de gândaci de casă.

Pentru început, va trebui să monitorizezi nivelul de infestare. Apoi, vei aplica pe suprafețele infestate folosind o aplicare metodică la distanță de 1-2 metri a boabelor de gel. Insistă în mod special în zonele unde știi sigur că există gândaci de bucătărie care se ascund. Recomandăm aplicarea acestui produs în zone precum este în preajma țevilor de scurgere, sub mobilier, după electrocasnice și în alte locuri întunecoase și umede. Acolo preferă gândacii să stea, așa că vei scăpa mai rapid de ei aplicând gelul acolo.

Mai mult decât atât, Max Force nu conține doar substanțele cu care ucide gândacii de bucătărie, ci și atractanți. Asta înseamnă că gândacii vor fi atrași să consume insecticidul, așa că întreaga operațiune de combatere va fi finalizată în timp record. După doar 24 de ore de la aplicare acestui produs vei putea observa primii gândaci uciși.

Despre gândacii de bucătărie trebuie să știi că se hrănesc atât cu excrementele celorlalți gândaci cât și cu trupurile celor decedați. Consumând gândacii uciși de acest produs, vor fi uciși la rândul lor, ceea ce sigur te va încânta. Este un efect în lanț (cascadă sau domino) de eliminare a gândacilor de bucătărie, acesta fiind principalul argument al eficienței ridicate.

Conform studiilor, un singur gram de Max Force IC Gel (ceea ce înseamnă aproximativ 10 boabe de gel) poate ucide până la 200 de gândaci în doar 2 zile. Într-o săptămâna vor fi uciși peste 1000 de gândaci de bucătărie.

Te-ai convins că acesta este produsul pe care trebuie să îl folosești și tu pentru combaterea gândacilor de bucătărie? Nu îți mai rămâne decât să intri pe Fara-Daunatori.ro pentru a-l comanda, iar în cel mai scurt timp va fi livrat către tine. Vei putea începe combaterea gândacilor de bucătărie curând, pentru a scăpa mai ușor de ei.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here