Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie (II)

1

Dacă casa ta are nevoie de o reîmprospătare, dar nu ești sigur/ă de unde să începi, de ce nu te uiți la stele pentru îndrumare? Dacă ieri ţi-am prezentat prima parte a articolul Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie, astăzi vei regăsi informaţii şi despre celelalte şase zodii.

CITEŞTE ŞI Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie (I)

Capricorn 22 decembrie-19 ianuarie

Un Capricorn iubește decorul tradițional completat cu ceasuri vechi, canapele din piele şi dulapuri din lemn. Verde de vânătoare, bleumarin și maro sunt culorile tale preferate, dar adaugă şi flori proaspete sau obiecte de artă luminoase pentru a te asigura că încăperile nu devin prea întunecate. O zonă de lucru excelentă este vitală pentru tine: o bibliotecă completă și un birou robust.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Vărsător 20 ianuarie-18 februarie

Varsătorul este domnitorul tuturor lucrurilor moderne şi futuriste, astfel încât casa sa are elemente puternice, grafice şi materiale moderne, cum ar fi sticla şi otelul. Este posibil să nu ai cea mai frumoasă casă, dar este impecabil decorată cu artă de ultimă generație și podele din lemn de esență tare. Curăță  un perete de galerie pentru a-ţi expune arta și concentrează-te pe nuanțe vibrante precum albastru, violet, indigo și somon.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Peşti (9 februarie-20 martie

Peştii preferă singurătatea şi ar face bine să aibă o cameră liniștită pentru meditație sau muzică. Culorile marine serene, cum ar fi liliacul sau verdele sunt legătura cu oceanul. Instalează o fântână Zen sau un acvariu, deoarece apa te calmează. Decorează cu fibre naturale, cum ar fi pernele de mătase. Pentru tine, acasă este un loc liniștit pentru a visa.

Berbec 21 martie-19 aprilie

Înflăcăratul Marte domină această zodie, drept pentru care culori vibrante precum roz și roșu cald sunt perfecte pentru acest semn. Evită culorile banale. Ai nevoie de o cameră proprie datorită naturii tale intelectuale și imaginative. Lasă partea artistică să iasă la suprafaţă într-un studio de pictură sau într-o cameră de yoga. Decorează cu citate inspiraţionale, trofee sau imagini ale realizărilor tale, precum și o mulțime de rafturi.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Taur 20 aprilie-20 mai

Taurul guvernează obiectele materiale și artele, de aceea  trebuie să trăiască într-un spațiu confortabil cu cele mai bune lucruri. Covoarele persane, picturile, canapelele din piele și fotografiile artistice încadrate se potrivesc de minune. Casa ta este o vitrină pentru bunul tău gust și îți place să-ți distrezi oaspeții cu stil. Concentrează-te pe locurile de relaxare din camera de zi și decorează cognac, maro și tonuri neutre.

Gemeni 21 mai-20 iunie

Gemenii doresc varietate și, adesea, nu se pot hotărî pe un anumit stil pentru o perioadă mai lungă de timp. Îi plac printurile, culori și accente eclectice. Foloseşte palete de culori neobișnuite, cum ar fi portocaliu și mov lavandă sau roz-fierbinte. Concentrează-te pe zonele sociale în care poți crea un spațiu de divertisment vibrant.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

 

 

Sursa text şi foto: Glamour

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here