Cum să-ți faci gardul viu să arate ca-n reviste

0
Stilistica unui gard viu

La prima vedere, gardul viu poate părea un element de decor banal. În realitate, însă, acesta poate oferi grădinii acel aspect de eleganță și unicitate ce nu poate fi dat de niciun alt element decorativ.

Și asta pe lângă faptul că, în funcție de înălțime, gardul viu oferă intimitate și te ferește de ochii curioși. Gardul viu însă are nevoie de o mână pricepută pentru a fi cosmetizat, astfel încât să poată face față mai ușor zilelor cu arșiță, dar și de un utilaj special  de îngrijire. Unealta ce răspunde cel mai bine așteptărilor în cazul unor astfel de operațiuni este un foarfece de gard viu electric din gama HSE  de la STIHL. Fie că vorbim de HSE 52 sau HSE 71, foarfecele electric pentru gard viu de la STIHL este destinat tocmai proprietarilor de grădini private ce se încumeta să își tundă singuri gardurile vii.

Ce caracteristici tehnice trebuie să căutăm la foarfecele pentru gardul viu

Foarfece de taiat gardul viu din seria HSE STIHL
Foarfece de taiat gardul viu din seria HSE STIHL

Foarfecele HSE 52 mizează pe caracteristici menite să facă față celor mai dificile munci: greutate redusă (3,1 kg), design modern, număr mare de curse ale cuţitelor pentru tăiere precisă (3.400/min), ergonomie îmbunătăţită. Puterea lui HSE 52 este de 460 de W, în timp ce puterea lui HSE 71 este de 600 W.

În ceea ce privește garnitura de tăiere pentru un HSE 52, lungimea de tăiere este de 50 cm, cuţitele fiind şlefuite pe ambele părţi pentru tăiere bidirecţională. În plus, dispune de protecție integrată a dintelui tăietor dar și de protecţie pentru vârf. În cazul lui HSE 71, lungimea de tăiere este de 60 cm.

Alte caracteristici ce merită menționate în cazul foarfecelor electrice HSE de la STIHL sunt utilizarea cu două mâini, cu blocare a pârghiei de pornire ce permite evitarea riscul pornirilor accidentale ale motorului, dar și suportul integrat pentru cablul de alimentare ce reduce tensiunile mecanice.

Foarfeci de taiat gardul viu din seria HSE STIHL
Foarfeci de taiat gardul viu din seria HSE STIHL

Atât  HSE 52 cât și HSE 71 de la STIHL sunt uneltele ideale cu care puteți toaleta gardul viu sau brazii tuia din curte. De asemenea, le puteți face să arate ca în reviste, modelându-le pe diverse forme creative.

Oricum, înainte de a lua o hotărâre pentru achiziția unui foarfece de gard viu consultați un specialist tehnic de la un dealer STIHL, care vă poate ajuta să luați cea mai potrivită decizie, în funcție de ce necesități aveți în grădină.

PUB: INCREDIBIL! Un super televizor curbat Samsung este redus pe eMAG cu 1500 RON.

Vezi acum pe eMAG

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here