Cum va arăta cea mai înaltă clădire din România

0

Compania Iulius Management Center, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu, va investi peste 220 milioane de euro într-un proiect multifuncţional la Timişoara. CasoTeca îţi prezintă cum va arăta cea mai înaltă clădire din România.

Proiectul, numit Openville, va avea o suprafaţă construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi integrat în acest concept. Aici vor fi construite şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România, cu o înălţime de 155 m. În prezent, cea mai înaltă clădire din România este turnul Sky Tower din Bucureşti, cu o înălţime de 137 m.

openville4

openville7

openville6

Una dintre principalele atracţii ale Openville va fi parcul, cu o suprafaţă de 55.000 de metri pătraţi, cel mai mare din vestul ţării, o adevărată oază de relaxare în aer liber, cu locuri de joacă pentru copii, carusel, patinoare, fântâni arteziene, piaţete pentru evenimente, peste 1.000 de arbori şi 20.000 de arbuşti.

O altă premieră o reprezintă zona de fresh market, care va cuprinde restaurante de tip fast food, dar şi brutării, carmangerii şi locaţii cu produse alimentare naturale.

Openville va include şi patru săli pentru evenimente speciale, cu o capacitate totală de 2.500 de persoane, care vor găzgui congrese, seminarii, conferinţe de business, întâlniri corporate şi petrece private. Clienţii Openville vor beneficia de 3.750 de locuri de parcare, subterane şi supraterane, dotate cu un sistem inteligent de ghidare, care îi va ajuta pe şoferi să găsească foarte uşor locuri libere.

openville10

openville9

openville8

openville7

openville5

openville

openville2

openville4

Lucrările de construcţie încep în această toamnă, iar până la sfârşitul anului viitor se vor inaugura 33.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri. Prima fază de dezvoltare va fi finalizată în ultimele luni din 2017 şi va cuprinde 80.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasă A, zona de retail şi parcul.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here