Află de unde și de ce să îți cumperi un aparat de aer condiționat mobil

0

Pe timp de vară una dintre principalele griji este cum să menținem răcoare în casă fără prea multe eforturi și cheltuieli. Încercăm să gătim cât mai puțin, să ținem geamurile mai mult timp închise, pe scurt încercăm să eliminăm toate sursele și factorii care produc căldură și devenim dependenți de aparatele de aer condiționat și ventilatoare.

VEZI pe eMAG un super aparat de purificat aerul în casă, prin ionizare

De ce să alegi un aparat de aer condiționat mobil?

  1. pentru că ai fost luat prin surprindere de caniculă și nu ai montat deja un aparat de aer conditionat fix
  2. pentru ca stai cu chirie și nu vrei să faci o investiție sau proprietarul nu îți permite să montezi pe perete un astfel de aparat
  3. pentru că vrei un singur aparat care să poată fi mutat dintr-o cameră în alta sau să îl iei cu tine când pleci în vacanță cu rulota
  4. pentru că aparatul de aer conditionat fix nu se potrivește cu tablourile și decorațiunile de pe peretii locuinței tale

VEZI pe eMAG un super aparat de purificat aerul în casă, prin inonizare

Dacă v-ați hotărât deja că un aparat de aer conditiont mobil este ceea ce aveți nevoie, atunci mai rămâne să vedem de unde îl puteți achiziționa și cât costă. Mare atenție de unde cumpărați. S-ar putea ca același produs să aibă prețuri diferite în magazine diferite. Dar tocmai de aceea suntem noi. Citește materialul până la capăt și o să găsești cel mai bun aparat la cel mai bun preț.

Cât costă un aparat de aer condiționat mobil?

VEZI pe eMAG un super aparat de purificat aerul în casă, prin inonizare

1. Aer condiționat mobil Westwood de la Domo

Costă 769 lei, are o capacitate de răcire de 9000 BTU, nivel de zgomot de 58 dB și este încadrat în clasa de energie A. Dimensiune sunt 310x540x635 mm, perfect pentru orice încăpere cu precădere pentru apartamentele micuțe din România. Cei de la Domo au și magazin online, astfel scapi de umblat prin magazine, iar transportul este gratuit și primești garanție 24 de luni. Dacă nu ai prevăzut o astfel de achiziție în bugetul tău, poți apela la sistemul lor de rate. Află toate detaliile de pe site-ul lor

Același aparat l-am găsit pe it-shirt.ro dar la prețul de 898,26 lei.

aer conditionat portabil vortex

2. Aparat de aer condiționat mobil de la Carrefour

Costă 799 lei până pe 9 iulie, pentru că este la reducere zic ei, după care prețul ajunge la 1.149 lei. Aparatul are o capacitate de răcire tot de 9000 BTU ceea ce înseamnă că suprafața medie recomandată pentru a fi răcită este de 24 mp.

aer conditiont portabil carrefour

3. Aparat de aer conditionat portabil VORTEX de la Altex

La Altex am găsit acest aparat care costă 1.299,90 lei. Diferența de preț dintre acest aparat și cele prezentate mai sus este dată de faptul că acesta poate fi folosit și pe timp de iarnă este și aparat de încălzire. Mai mult, are și funcție de dezumificare. Capaitatea de răcire și încălzire este de 9000 Btu, clasă energetică A și beneficiezi de garanție pentru 24 de luni.

Are dimensiunile 48,6x32x83 iar nivelul de zgomot este de 50 dB, mai silențios ca primele două variante. Poți comanda acest aparat multifuncțional și online iar cei de la Altex garantează că livrarea se face în 24 de ore.

Pe site-ul lor scrie că este cel mai mic preț din România la acest produs și că ei îți dau de două ori diferența. O fi asta o strategie de marketing dar să știi că noi am căutat același produs cu aceleași funcții și nu am găsit un preț mai bun dar am găsit același preț și la MediaGalaxy.

VEZI pe eMAG un super aparat de purificat aerul în casă, prin inonizare

aer conditionat mobil vortex altex

Dacă aveți și alte sugestii nu ezitați să lăsați un comentariu, iar noi vom completa lista de mai sus.

VEZI pe eMAG un super aparat de purificat aerul în casă, prin inonizare

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here