De unde să cumperi mobilier de living ieftin: 1.500 lei

1

Prima întrebare care îți vine în minte atunci când vezi un mobilier perfect pentru living, cel în care îți și imaginezi cum o să te relaxezi, este ”Cât costă?”. Dacă este prea scump sigur îți iei gândul de la el iar dacă este prea ieftin te gândești că sigur este ceva în neregulă.

În continuare îți prezentăm ce am găsit noi pe site-ul producătorului de mobilă Lemet care are o reţea de magazine Lem’s în toată ţara. După ce am răsfoit paginile site-ului am găsit ceva livinguri ieftine care arată bine și sunt și ieftine.

Living Domino

Ce zici de un mobilier pentru living la doar 1.378 lei? E drept că e redus de la 2.298 lei dar până pe 3 august poți profita de această reducere de 40%. Am aflat că livingul Domino este cel mai nou produs marca Lem’s și lista comenzilor este deja foarte mare. La prețul asta și la cât de bine arată cred și eu.

Livingul este compus din: o comodă cu două uși, un dulap suspendat vertical cu ușă, un dulap suspendat orizontal, un turn cu ușă și polița de perete. Exact ce îți trebuie pentru a nu aglomera încăperea dar să ai și loc pentru colecția de cărți, rame foto și alte obiecte. Carcasa și fronturile mobilierului sunt wenge.

Cameră de zi Xtend – un living frumos şi ieftin

Cu un preț promoțional de 1.430 lei îți poți achiziționa această cameră de zi cu carcasă și fronturi din nuc fano. Având o lungimea de 256 cm se integrează perfect într-un apartament dar și în sufrageria unei vile. Și dacă nu ai nevoie de toate corpurile de mobilier din configurația prezentată, poți să alegi doar corpurile de care ai nevoie și evident prețul o să fie mai mic.

Au şi game mai scumpe pentru cei care vor mobilier de lux sau premium. Livingul New York, din gama de lux este și unul dintre cele mai vândute produse marca Lem’s. Are un preț mai piperat dar merită până la urmă.

Living-New-York-L-397-cm

Cam greu să intrii într-un magazin Lem’s și să pleci fără să găsesți mobila pe care o cauți, mai ales în perioada asta, când ai reduceri substanțiale și mai ai și posibilitatea să achiziţionezi mobila în rate direct în magazin.

Uite că și mobila românească este de calitate și la un preț accesibil. Alte piese de mobilier produse de Lemet și comercializate în rețeaua de magazine Lem’s găsești pe site-ul lor.

reduceri mobilier

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here