Floria.ro permite plata buchetelor la terminale self-service prin ZebraPay

0

Floria.ro, florăria online numărul 1 în România, a implementat recent plata buchetelor la terminale self service, prin parteneriatul încheiat cu ZebraPay.  Astfel, buchetele de flori comandate prin Floria.ro pot fi achitate la unul dintre cele peste 730 de terminale ZebraPay din România, iar Floria.ro devine singura florarie online din România care pune la dispoziția clienților această opțiune de plată

ZebraPay este cel mai mare operator local de terminale de acest tip, fiind prezent ȋn peste 150 de localităţi din ţară, în reţele de magazine precum Carrefour, Diverta, Kaufland, Billa, Auchan sau Socar, centre comerciale, pieţe, universitati şi magazine de proximitate.

“Acordul cu Floria este un pas firesc și în concordanță cu politica noastră de diversificare continuă a portofoliului de servicii puse la dispoziția clienților acestui serviciu. De acum, nici persoanele reticente la utilizarea serviciilor de plata cu cardul bancar nu vor mai avea o scuză, având posibilitatea de a face surprize plăcute doamnelor și domnișoarelor, comandând flori și plătind oricând în numerar la unul din terminalele noastre. Dupa plasarea comenzii pe site-ul Floria.ro, prin 3 pasi simpli finalizează plata cu numerar la cel mai apropiat terminal ZebraPay și în maxim 2 ore buchetul de flori comandat ajunge la fericitul destinatar”, declară Adrian Badea, CEO ZebraPay.

“Experiența Floria.ro, acumulată în cei aproape 4 ani de la înființare, arată că un proces simplu și rapid de cumpărare, alături de livrare promptă – în doar câteva ore de la finalizarea comenzii, reprezintă un diferențiator esențial în piață. Cu o rețea de peste 150 de parteneri în țară, care asigură livrare promptă în doar cateva ore de la finalizarea comenzii în peste 60 localități din România, suntem cea mai mare florărie online din România.

Parteneriatul cu Zebrapay ne pozitionează din nou pe primul loc având în vedere că suntem prima florărie online din România care implementează plata la terminale self service, prin ZebraPay, care la randul lor au cea mai extinsă rețea de terminale de acest tip din țară ” adaugă Cristina Calinescu, Director Comercial Floria.

Plata prin ZebraPay este disponibilă pe site-ul Floria.ro începând cu 26 iunie.

Rețea Floria -parteneri florarie online:

FLORIA - harta acoperire nationala

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here