Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat

1

Daikin completează gama BlueEvolution cu o nouă unitate de aer condiţionat de perete. Cu un design sofisticat şi funcţii unice, noul sistem reprezintă echilibru perfect între eleganţă şi performanţă. Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat Styilish.

Eficienţă maximă

Stylish furnizează cea mai ridicată eficienţă din categorie design şi atinge performanţe energetice ale clase A+++ în încălzire şi răcire. Datorită componentelor sale complet reproiectate, Stylish este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiţionat de pe piaţă. În plus, agentul frigorific R-32 garantează o eficienţă energetică ridicată şi un impact scăzut asupra mediului.

Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat
Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat

Design inteligent şi eficient

Măsurând numai 798 (lungime) x 198 (adâncime) x 295 (înălţime) mm, aparatul Stylish îşi menţine farmecul discret, fiind cea mai subtire şi compactă unitate interioară din segmentul său. Modelul este disponibil în trei variante: alb, argintiu şi negru. Atunci când aparatul este pornit, panoul de protecţie se deplasează paralel cu unitatea şi menţine aspectul elefant. În plus, colţurile rotunjite completează estetica unităţii.

Jet de aer optimizat pentru confort perfect

Stylish utilizează fante proiectate pentru a crea efectul Coandă, optimizând jetul de aer pentru climat confortabil. Prin folosirea acestora, un jet de aer mai concentrat permite o distribuţie mai bună în întreaga cameră.

Noul sistem determină modelul jetului în funcţie de necesităţile spaţiului, de încălzire sau răcire. Astfel, când unitatea este în modul încălzire, două fante direcţionează aerul în jos (jet de aer vertical), în timp ce, în modul răcire, fantele direcţionează aerul în sus (jet de aer către plafon). Prin crearea acestor modele diferite, Stylish previne curenţii de aer, asigurând o temperatură constantă şi confortabilă.

Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat
Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat

Confort sporit datorită controlului umidităţii

Confortul nu este determinat numai de calitatea sau temperatura aerului interior, ci de umiditate. Stylish utilizează setări diferite pentru a regla automat ventilatorul şi compresorul, astfel încât să atingă echilibrul perfect între temperatura şi umiditatea din încăpere. Tehnologia Inverter este utilizată pentru a gestiona intensitatea răcirii şi pentru a regla o temperatură cu o abatere de cel mult 0,5 grade. În acest fel, se menţine, un nivel optim de umiditate şi o temperatură plăcută.

Aer proaspăt şi curat

Prin integrarea tehnologiei Slash Streamer, Stylish îndepărtează particulele, alergenii sau mirosurile neplăcute, furnizând în interior aer de cea mai bună calitate.

Control inteligent şi facil 

Cu Online Controller ca dotare standard, seria Stylish poate fi controlată cu uşurinţă de pe smartphone sau tabletă, oricând şi oriunde. Pentru crearea climatului perfect de acasă, e nevoie doar de o conexiune WLAN şi de aplicaţia gratuită Daikin Online Controller, prin intermediul căreia se poate seta, programa şi monitoriza sistemul Stylish.

 

 

 

 

Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat
Daikin lansează un nou aparat de aer condiționat

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here