Dăruieşte de sărbători un cadou util

Aspiratorul vertical fără fir cu spălare Dyson V15s Detect Submarine este cadoul util perfectt de oferit de sărbătorile de iarnă

0

Suntem în mijlocul lunii cadourilor. Ce cadouri să dăruim, este o chestiune care ne preocupă. Putem să oferim cadouri pe toată această perioadă, startul a fost de Moş Nicolae dar vârful este desigur Crăciunul.

Deci, ce cadouri să dăruim celor dragi, cum să arate, ce să transmită? Desigur, cadoul trebuie să fie frumos, elegant, să transmită emoţii. Ce-ar fi dacă anul acesta am alege pentru cadou unul care, în afară de a fi elegant, ar fi şi foarte util? Ideea se îndreaptă către aspiratorul vertical fără fir cu spălare Dyson V15s Detect Submarine. De ce?

În primul rând pentru că acest aparat are un design excepţional şi este prezentat întocmai ca un cadou elegant. Are o formă aerodinamică iar culorile în care este îmbrăcat sunt metalice, în nuanţele dintre cele mai moderne, cum sunt Fuchsia Nickel sau albastru de Prusia.

În plus atingerea acestui obiect este foarte plăcută, ceea ce face la fel de plăcută şi utilizarea sa. Dyson V15s Detect Submarine este primul aspirator Dyson fără fir cu spălare, realizează o curăţenie uscată și umedă, are o putere mare de 240 AW şi o autonomie de până la 60 de minute.

Curăţenie de sărbători

Să nu uităm că suntem în preajma unor mari sărbători iar casa trebuie să fie curate ca paharul. Deasemenea după sărbători şi petreceri este necesară o curăţenie profundă în casă iar din acest punct de vedere aspiratorul Dyson V15s Detect Submarine îşi poate dovedi din plin utilitatea. Acest aspirator este compact şi uşor de manevrat. Cu ajutorul său se poate curăța murdăria de sub mobilă și din locurile mai puțin accesibile prin intermediul capătului de curățare cu rolă umedă care are sub 10 cm înălțime.

12 calităţi utile ale aspiratorului Dyson V15s Detect Submarine

 

Iată 12 calităţi ale noului aspirator care dovedesc din plin utilitatea acestuia.

  1. Capătul de curățare cu rolă umedă elimină eficient și rapid lichidele vărsate, resturile și petele dure de pe pardoseală, folosind doar apă curată pe toată durata utilizării.

Capătul de curățare cu rolă umedă elimină rapid lichidele vărsate, resturile și petele dure de pe pardoseală, fără a lăsa urme.

2. Cu noul aspirator Dyson V15s Detect Submarine cu funcție de curățare uscată și umedă se poate înlătura murdăria de pe orice suprafață din locuință.

  1. Animalele de companie lasă murdărie în urma lor, precum pete de noroi, de mâncare sau apă vărsată pe podea.

Acum, murdăria lăsată de animalele de companie se poate curăța ușor cu rola umedă de pe suprafețele din gresie, piatră, lemn, ceramică, vinil, linoleum și parchet laminat.

  1. Aspiratorul Dyson V15s Detect Submarine colectează rapid părul lung și părul de animale.

Bara cu perie conică și tehnologie anti-încurcare Dyson îndepărtează părul și îl transferă direct în recipientul de colectare.

  1. Capătul de curățare cu rolă umedă este compact, pentru a te ajuta să ajungi cu ușurință în spațiile înguste și cele de sub mobilier.

Cu ajutorul aspiratorului Dyson V15s Detect Submarine se poate curăța murdăria de sub mobilă și din locurile mai puțin accesibile

  1. Datorită sistemului inteligent de curățare “Point and Shoot,” conținutul recipientului de colectare al aspiratorului este golit printr-o singură mișcare. Tot ce trebuie să faceţi este să împingeţi mânerul roșu, iar capacul recipientului se va deschide, eliminând conținutul.

Conținutul recipientului de colectare al aspiratorului poate fi golit printr-o singură mișcare

  1. Puteţi folosi capătul de curățare Fluffy Optic pentru a dezvălui și aspira praful, iar apoi schimba cu capătul cu rolă umedă pentru a curăța petele uscate și lichidele vărsate de pe podelele dure.

Capătul de curățare Fluffy Optic

  1. Aspiratorul V15s Detect Submarine este ușor de manevrat printre obstacole, astfel că îl puteți folosi atunci când aveţi nevoie să curățaţi mâncarea sau băuturile ajunse pe podea.

Ușor de manevrat printre obstacole

  1. Acumulatorul aspiratorului V15s Detect Submarine oferă o durată de funcționare de până la 60 de minute, astfel încât să aveţi suficient timp să curățaţi întreaga casă dintr-o singură încărcare a bateriei.

Timp suficient să curățaţi întreaga casă dintr-o singură încărcare a bateriei

  1. Noul aspirator fără fir de la Dyson vine cu 6 accesorii de curățare pentru ca să puteți curăța orice suprafață din locuință, de la podele și covoare, până la locurile greu accesibile.

6 accesorii de curățare

  1. Bateria cu 7 celule cu care vine noul aspirator Dyson fără fir are densitate mare de energie, pentru a asigura o funcționare îndelungată, fără pierderi de putere.

Bateria cu 7 celule a aspiratorului

12. Capătul cu rolă umedă al aspiratorului V15s Detect Submarine se dezasamblează rapid pentru a fi spălat cu ușurință.

Capătul cu rolă umedă al aspiratorului V15s Detect Submarine se poate dezasambla rapid

Se recomandă curățarea acestuia după fiecare utilizare, pentru o igienă optimă.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here