De unde se poate admira Bucureștiul altfel decât în mod obișnuit

0

Așa cum v-am promis într-o ediție anterioară, am revenit și cu alte variante interesante de terase “la înălțime”, în zone cheie ale capitalei unde cu siguranță vă veți putea bucura de experiențe de neuitat. Acestea sunt mai speciale pentru că au stiluri de amenajare total diferite și se află în zone din centrul Bucureștiului. De aici puteți admira imagini panoramice spectaculoase atât în timpul zilei cât și seara, într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Dar de ce sunt așa relaxante și plăcute aceste terase? Pentru că… oferă elementele necesare pentru un spațiu frumos și util în același timp; deci elementele caracteristice pentru acest gen de locații sunt: locuri la masă, fie că ne referim la o canapea confortabilă sau la scaune comode, o măsuță de cafea unde puteți așeza băuturile și snacks-urile, sau o pergolă care vă poate oferi umbră în zilele toride de vară.

 

Skybar este un astfel de local care cuprinde toate aceste elemente și nu numai. Conceptul de roof bar creat de Mihnea Ghildus impresionează prin design-ul unic, futurist și prin atmosfera specială. Aici puteți vedea și elemente de design mai speciale cum ar fi mobilier modern în stil italian, o saltea de apă, barul și chiuvetele, toate create dintr-un material extrem de versatil, materialul hi-macs. Canapelele albe, scaunele moderne și transparente se completează într-un mod plăcut cu plante verzi, naturale. Apoi urmează barul iluminat tot timpul și ghiveciul circular unde puteți servi o cafea la umbra unui copac natural. Skybar are o suprafață de 150 mp și capacitatea de 80 de locuri.

 

Această terasă oferă clienţilor o privelişte inedită asupra oraşului. Se află pe terasa unei clădiri situate pe Calea Dorobanților, localul este mai mult bar, dar în timpul zilei oferă o adevarată oază de liniște. Pe timp de noapte însă, se transformă într-un bar ideal pentru petreceri, cu o priveliște superbă asupra cerului. Are o structură care acoperă întreaga locație, este un concept creat să se închidă complet pentru a acoperi și proteja pe cei care frecventează acest local pe timp de ploaie, vânt sau ninsoare. Când este cerul senin, se deschide pentru a asigura priveliștea unică spre cer.

 

 

La polul opus ca și amenajare se află terasa Zoom Out Lounge care nu are un stil anume dar se remarcă prin priveliștea panoramică deosebită ca și terasa descrisă anterior. Este totuși un loc plăcut şi relaxant unde îţi poţi petrece seara la apus, atunci cand panorama este superbă. Combinaţia de clădiri vechi alaturi de care se află noile construcţii moderne formeză un contrast interesant între Bucureştiul de acum şi cel de altădată. Zoom Out Lounge este de fapt o terasă de pe care poți vedea deasupra Centrului Vechi iar la orizont se poate observa Casa Poporului.

 

Locul nu are un stil bine definit, este aranjat cu măsuţe, scaune şi fotolii din magazine specializate pentru casă și grădină. Aici predomină inserțiile de lemn care se regăsesc sub formă de podea din lemn , ghivece din lemn cu flori, pergole din lemn și pânză albă completate de mobilier din ratan și scaune din metal sau măsuțe din metal cu blat din sticlă. Foarte frumoase sunt florile roz-liliachii care aduc o notă de rustic și culoare. Terasa cu o vedere panoramică de 360 grade, situată la etajul șase al unei clădiri de pe Strada Colței din sectorul 3 al capitalei, dispune de o capacitate de aproximativ 70 persoane. Pentru a ajunge pe terasă trebuie mai întâi să coborâți într-un subsol cam întunecos pentru a lua liftul care vă va duce deasupra clădirii pe terasă.

 

 

 

Autor: Iulia Gubandru

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here