Decorațiuni de Halloween pentru casă

1

Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sărbători încă păstrate în ziua de azi, ca de altfel şi Crăciunul, poate singurul care o întrece în popularitate. Promovarea kitsch-ului ca substitut religios este preferat de milioane de oameni care celebrează Halloween-ul cu costume, trick-or-treat sau petreceri tematice. Octombrie 31 este ultima zi a calendarului celtic, zi sărbătorită în onoarea morţilor.

Decorarea pentru Halloween este una dintre părțile favortite ale sărbătorii, dar nu trebuie să ne rezumăm doar la dovleci de plastic. Alegeți decorațiuni care se potrivesc pe tot parcursul lunilor de toamnă, cum ar fi cupe de cristal negre și lenjerie de culoare dovleacului, apoi adăugați doar o notă de kitsch, cum ar fi un păianjen de pluș de dimensiuni mari sau lumânări sculptate. Adăugați și grămezi de bomboane, diminuați luminile și sunteți gata pentru sezonul înfricoșător.

Candelabru de hârtie neagru

Agățați câteva dintre acestea de tavan folosind sârmă transparentă agățată pentru un efect fantomatic. Pentru un efect special, împodobiți candelabrul cu câteva lumini.

Lumânări în formă de craniu

Aceste lumânări sculptate sub forma unui craniu sunt opere de artă și vin în culori frumoase de toamnă. Creați o zonă destinată lumânărilor, așezate aleator pe o tavă aurie.

Corbi cu pene

Creați un peisaj înfricoșător cu câțiva corbi în centru sau înșirați-i într-un loc ascuns pentru a surprinde oaspeții.

Păienjeni de pluș

Un singur păianjen supradimensionat va avea un impact mult mai mare decât o sută din versiuni mici de plastic. Pentru un efect mai special, optați pentru alăturarea unei pânze mari de păianjen.

Dovlecii scobiți

Scobirea dovelcilor poate fi un mod aparte de a-ți pertrece timpul cu familia sau pentru a face un concurs între mezinii casei. Optați pentru un design înfiorător în spiritul sărbătorii sau pentru un mesaj amuzant pentru oaspeții pe care îi aveți. Mai jos găsiți câteva modele pentru decorarea dovlecilor.

sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

Viata la cort, cu un pic de confort. Si cea mai bine ascunsa cherhana buna

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here