Design interior: alegerea fotoliului potrivit

0

Fotoliile sunt adesea subestimate în camerele de zi, dar pot avea un impact mare asupra design-ului camerei, confortului și stilului tău de viață. Aflați ce fotolii se află în tendințe și alegeți unul care se pliază gustului și stilului pe care îl doriți în propria casă.

Catifeaua albastră


Un scaun bine conceput nu se demodează niciodată. Cu toate acestea, un lucru important de reținut este că modelele aspectuase ar putea să nu fie cele mai confortabile. Aceste tipuri de scaune ar putea să fie mai mult decorative decât utile. Scaunele în culori îndrăznețe fac întotdeauna diferența, iar țesăturile bogate, precum catifeaua denotă note de lux.

Fotolii cu cotiere


În timpul carantinei, vizionarea filmelor a devenit un obicei favorit pentru majoritatea persoanelor. Astfel, primul criteriu pentru alegerea fotoliului este ca acesta să fie confortabil. Alegeți un scaun dintr-o țesătură moale, cu multă căptușeală și cotiere înalte pentru un plus de eleganță.

Fotoliul balansoar


Scaunele balansoar pot adăuga o senzație retro unei case, aceste scaune adaugă farmec instantaneu oricărui spațiu. Acest tip de fotoliu îndeplinește două funcții importante pe care toată lumea le caută atunci când alege o piesă de mobilier nouă: confortul și aspectul. Scaunele balansoare au un aspect modern, cu diferite țesături, forme și dimensiuni.

Fotolii rotative


Fotoliile rotative pot fi extrem de utile deoarece vă permit să vă întoarceți de la un birou la altul, de la laptop la televizor. Cu toate acestea, oricât de practice ar putea fi scaunele rotative, acestea nu sunt adesea cele mai frumoase. Alegeți un scaun care are picioare rezistente din lemn, dar se poate întoarce la 360 de grade pentru cei care fac mai multe sarcini acasă. Trei culori sunt potrivite, dar și la modă: bej, galben și maro.

Sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

Paula Craioveanu, arhitect și artist: La granița dintre artă și arhitectură

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here