Lampa suspendată Infinito Light în trend anul acesta

0
Lampa QisDesign

QisDesign, brandul premium de produse de iluminat BenQ ce funcționează sub deviza „Imagine another possibility”, a câștigat premiul Interior Innovation Award 2015 pentru unul dintre cele mai noi produse lansate pe piață, lampa suspendată Infinito Light. Acest premiu este acordat anual de către Consiliul German de Design – centru de expertiză recunoscut la nivel mondial – celor mai inovatoare produse de mobilier și design interior, cu ocazia Târgului Internațional de Mobilă Imm Köln.

 

Designul și utilitatea lămpii suspendate Infinito Light

Lampa suspendată QisDesign Infinito Light este realizată integral din aliaj de aluminiu și utilizează tehnologia LED care garantează un consum minim de energie, de aproximativ zece ori mai redus comparativ cu sursele tradiționale de iluminare și oferă în același timp și o calitate superioară în ceea ce privește iluminatul.

Datorită designului minimalist inspirat de semnul infinitului “∞” este posibilă integrarea în același corp de iluminat a două tipuri de lumină, pentru citit și ambientală, cu temperaturi de culoare diferite cu scopul de a crea o atmosferă încântătoare în orice spațiu. Lampa Infinito Light, dotată cu senzori care răspund la mișcarea mâinii este foarte utilă pentru cei care o folosesc pentru că poate schimba printr-un simplu gest nivelul de intensitate al luminii dar și culoarea acesteia. Este disponibilă în România prin Italian Design & Architecture în București dar și prin distribuitorii BenQ în România.

Prețurile lămpilor QisDesign pornesc de la 150 de euro, însă pot depăși pragul de 1.000 de euro, cum este și cazul lămpii suspendate Infinito Light, care poate fi achiziționată  pentru suma de 1.199 de euro.  Anul trecut, pe piața din România s-au vândut câteva sute de lămpi QisDesign.

Produsele QisDesign se adresează consumatorilor premium care își doresc acasă sau la birou obiecte exclusiviste, cu un design rafinat,  unele din ele fiind lucrate chiar manual, acestea diferențiindu-se  de produsele de “larg consum” găsite de obicei în magazine.

„Produsele QisDesign sunt vândute mai ales în țările unde cultura designului este foarte avansată și aici vorbim de piețele din Franța, Italia, Anglia, țările nordice. Dacă vorbim de zona central și est europeană, după Rusia, piața din România este a doua țară din regiune interesată de produsele QisDesign de la BenQ, dar desigur, avem prezență activă și în Cehia sau Polonia,“  a spus  Dragoș Salamac, Country Head BenQ pentru România.

 

 

Despre brand-ul QisDesign

QisDesign este un brand de lifestyle premium al BenQ Group. Acesta dă o nouă imagine în industria produselor de decorațiuni interioare, oferind consumatorului soluțiile de iluminare inteligentă. Brandul QisDesign a fost înființat în anul 2009 și recunoscut pe plan mondial datorită designului innovator și modern. Produsele QisDesign au primit până acum peste 30 de distincții internationale în cadrul unor târguri și expoziții precum: IF Design, Red Dot și G-Mark.

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here