Un cadou excelent: Păpușile hand made ”DOLLFLOWERS”

2

Colecția de Crăciun de la DOLLFLOWERS îți propune decorațiuni handmade deosebite, de la piese cu accente fancy și glamour până la piese vintage sau rustice. Colecția cuprinde păpuși decorațiuni pe care le poți pune în brad, pe masa de Crăciun sau le poți folosi pentru a înfrumuseța ușa căminului tău. Materialele alese pentru colecția de iarnă sunt variate, pornind de la lemn, textile naturale, lână, fetru, dantelă, pene, până la cristale Swarovski.

Când spui Crăciun, te gândești imediat la împodobirea bradului, iar în acest sens DOLLFLOWERS îți prezintă păpușile realizate din lemn și textile. Nu te teme ca lângă decoratiunile mici să strecori și unele mai mari: într-un brad des, arată deosebit de frumos și primitor. Iar sub brad, desigur, vei pune cadourile pentru întreaga familie.

Masa de Crăciun trebuie să aibă elemente de decor care să inspire atmosfera de sărbători. Creatoarele DOLLFLOWERS au conceput în acest sens păpușa Anastasia, cu inspirație vintage, păpușă care va scoate din anonimat masa de Crăciun.

Pentru decorațiunile mai mari, pe care le poți pune pe ușa de la intrare sau pur și simplu prin casă, artistii au folosit o combinație de crenguțe și conuri de brad. Un alt element foarte utilizat în decoratiunile de Crăciun sunt inimioarele, regăsite și în colecția DOLLFLOWERS. Vedetele colecției de Crăciun sunt jucăușa Ariel și diafana Anastasia.

Păpușile fetelelor de la DOLLFLOWERS, Eli Roman și Andreea Roșianu, au purtat și straie românești de Sânziene. Click aici pentru a vedea.

Anastasia 2

Ariel 1

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here