Cum poți profita de reducerile de până la 50% la mobila Lem’s?

0

Sunteţi la început de drum, abia v-ați mutat împreună şi încă nu v-ati terminat de amenajat domitorul în care vă veţi petrece restul nopţilor de căsnicie? Nu disperaţi, Lem’s vine în ajutorul vostru cu mobilă românească, de calitate și la super preţuri. Toamna aceasta, reducerile la mobila Lem’s sunt de până la 50%!

Noi ne-am oprit atenția, însă, asupra dormitorului Box, pe care îl găsiţi în această perioadă, în magazine, cu o reducere de până la 25%. Puteţi alege din 8 modele de paturi și zeci de finisaje pentru acestea, la care să adăugaţi şifoniere de diferite dimensiuni, astfel încât să se potrivească perfect noului vostru cămin.

Mai mult, în noul vostru dormitor puteţi aduce un plus de intimitate accesorizându-l cu lămpi şi veioze ce se pot încadra mănuşă cu modelele de noptiere şi comode Lem’s din această gamă.

Patul nu este singurul element important care influenţează liniştea şi pasiunea dintr-o căsnicie, ci şi sistemele de deschidere silenţioasă a uşilor sau sistemele de lumini de la dulapuri.  Lem’s nu garantează că el nu va mai ieşi cu băieţii seara, însă garantează că tu vei dormi liniştită când se va întoarce.

Așadar, profitând și de reducerile la mobila Lem’s și de configurațiile de dormitor Box care ne-au stârnit imaginația, avem pentru voi 4 sfaturi de cum să vă amenajați dormitorul Box în funcție de cum vă simțiți în viața de cuplu.

Sfatul 1: Dacă sunteţi un cuplu pasional, dormitorul Box care vi se potrivește, este cel cu pat Karo, tapiţat în piele crem și accesorizat cu cearşafuri sau pereţi roşii.

Vezi chiar acum și alte oferte spectaculoase pentru amenajarea casei pe eMAG.ro

Sfatul 2Dacă vă reprezintă calmul, Lem’s vă recomandă un dormitor Box tineresc format dintr-un pat Box, şifonier cu două uşi glisante şi accente de alb la cearşafuri sau pereţi.

Sfatul 3: Dacă sunteţi acel cuplu tânăr, plin de viaţă şi dornic de a încerca experinţe noi, recomandarea stă cam aşa: pat BOX, şifonier cu oglinzi şi pereţi coloraţi asortaţi cu lenjeria de pat.

Sfatul 4: Însă, pentru cei mai conservatori dintre voi, dar care îşi doresc o căsnicie lipsită de monotonie, dormitorul Box cu pat cu tăblie tapiţată din imitaţie de piele şi cu finisaje lucioase pe întregul mobilier este cea mai indicată opţiune.

Vouă ce dormitor Box vi se potriveşte? Profită de reducerile actuale de până la 50%, cumpără mobilă pentru casa ta de la Lem’s şi bucură-te de clipe de neuitat alături persoana iubită.

Vezi chiar acum și alte oferte spectaculoase pentru amenajarea casei pe eMAG.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here