Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie

0

Oglinzile sunt importante pentru că ne ajută să vedem ce facem, dar ne mai ajută şi la echilibrarea şi stabiliarea nivelului de lumină din acest spaţiu. Şi da, ne poate ajuta să facem o baie mică să pară mai mare. CasoTeca îţi prezintă efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie.

Iată câteva moduri diferite pentru a amplasa o oglindă în baie, dar şi efectele le care le produce.

În imaginea de mai jos, oglinzile dreptunghiulare completează perfect spaţiul deja simetric. Lumina de la ferestre se reflectă în oglinzi şi dă astfel impresia de şi mai multă lumină în acest spaţiu.

baie1

Atunci când pentru perete se folosesc texturi proemiente, aşa cum se vede în imaginea de mai jos, este important să ai în baie o oglindă care iese în evidenţă. Aplicele de lângă oglinzi aduc umbre suplimentare şi pun în evidenţă peretele proeminent. Rama neagră marchează un contrast minunat cu peretele alb.

baie2

Această oglindă dominantă are o multitudine de becuri, şi asta datorită luminilor montate direct pe oglindă. Acest stil cu multe becuri este potrivit mai ales dacă de obicei te machiezi în baie. Prin prinderea becurilor direct de oglindă, se obţine astfel mai multă lumină în baie, ceea ce face ca spaţiul îngust să dea impresia că este luminos şi mai mare.

Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie
Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie

Este important ca în baie să incluzi şi spaţii pentru depozitarea celor necesare pentru corp, păr, pentru îngrijirea pielii şi a feţei. Cabinetele de medicină ascunse în spatele unei oglinzi sunt un mod excelent mod de a depozita lucrurile, fără să mai adaugi dulapuri. În imaginea de mai jos vei vedea efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie şi cum dulapurile cu oglinzi păstrează aspectul elegant şi minimalist al băii.

baie4

Un alt truc pe care îl poţi folosi este acela de a pune oglinzi fără ramă. Farmecul frumosului tapet din această baie este sporit de ramele teşite ale oglinzilor, realizate tot din oglindă.

Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie
Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie

Dacă nu ai oglinzi foarte mari, atunci pune-le în aşa fel încât să le poţi mişca, asemenea unei oglinzi de toaletă, precum în imaginea de mai jos. În acest fel te asiguri că poţi să îndrepţi oglinda spre punctul dorit atunci când vrei să vezi ceva. Acestea mai sunt bune şi pentru copii, şi asta pentru că pot fi ajustate înălţimii lor.

baie6

Această chiuvetă aproape că dispare cu oglinda din baie. Înălţimea oglinzii este portrivită pentru locuinţele cu tavane înalte, iar prin inserarea chiuvetei şi a luminii în oglindă, coprurile aproape că devin invizibile.

Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie
Efectele spectaculoase ale oglinzilor în baie

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here